Gina Pistol nu mai suportă mâncarea din Asia: „Abia aștept să ajung acasă și să mă răsfăț cu asta!”

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/12/2019, 20:45
Gina Pistol nu mai suportă mâncarea din Asia: „Abia aștept să ajung acasă și să mă răsfăț cu asta!”
Gina Pistol a spus că îi e dor de mâncarea românească. Sursa foto: Instagram Gina Pistol

Gina Pistol nu mai suportă mâncarea asiatică și abia așteaptă să se întoarcă în România, unde are un regim alimentar care o face să se simtă cu adevărat bine în pielea ei.

Gina Pistol vrea cât mai repede în România

Prezentatoarea emisiunii Asia Express a declarat că nu îi place mâncarea care i se oferă în țările unde filmează pentru noul sezon al show-ului de la Antena 1, Filipine și Taiwan, și a spus că îi este dor de bucatele românești.

„Suntem plecați de acasă de două luni, dar avem impresia că a trecut mai bine de jumătate de an de când suntem aici. Îmi lipsește mâncarea de acasă, îmi lipsesc baia mea, cada mea, o baie cu spumă, cu lumânări, cu muzica mea preferată și un pahar de vin!”, a declarat Gina pentru libertatea.ro.

Gina: „Aș vrea să-mi reiau regimul meu de viață”

Abia aștept să ajung acasă să mă răsfăț cu asta! În ceea ce privește mâncarea… mă gândesc doar la salata orientală făcută de mine și la pâine, pâine de-a noastră”, a mai spus Gina Pistol.

„Aș vrea, când mă întorc acasă, să-mi reiau regimul meu de viață și să spun nu carbohidraților, pentru că, din păcate, aici nu am avut de ales și am mâncat ce ni s-a dat”, a mai spus fosta vedetă Playboy.

„De oboseală, de multe ori, aleg să mănânc junk-food, pentru că fix în acele momente îți și cere corpul așa ceva. Nu simt că m-am «împlinit» îmi lipsesc foarte mult sportul și stilul alimentar echilibrat”, a adăugat vedeta.

Gina Pistol a plecat în urmă cu două luni din România, căci blondina filmează împreună cu Oase pentru noul sezon al reality-show-ului Asia Express.

Printre vedetele participante în noua ediție se numără Sorin Bontea, Carmen Grebenișan, Adda și Lia Bugnar.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×