Gina Pistol, mărturisiri sincere despre relația cu Smiley: ”Nu sunt genul de iubită cicălitoare”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
27/02/2020, 09:43
Gina Pistol, mărturisiri sincere despre relația cu Smiley: ”Nu sunt genul de iubită cicălitoare”
Gina Pistol, dezvăluiri de senzație despre relația cu Smiley. Sursa foto: Instagram.com

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de aproximativ 3 ani, dar niciunul dintre ei nu a dat prea multe informații despre relația lor de dragoste. Prezentatoarea „Asia Express” de la Antena 1 a mărturisit că relația amoroasă a început atunci când își dorea să întâlnească un om exact ca ea.

Prezentatoarea „Asia Express” Gina Pistol despre relația cu Smiley

Frumoasa prezentatoare Gina Pistol a vorbit despre relația amoroasă care durează de trei ani alături de Andrei Tiberiu Maria cunoscut în industria muzicală sub numele de Smiley. Blondina a mărturisit că l-a întâlnit pe artist atunci când avea nevoie mai mult și este genul de persoană pe care l-a căutat mereu,

„Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio.

Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a povestit frumoasa vedetă într-un interviu pentru okmagazine.ro. 

Gina Pistol și-a dorit un partener de viață cu simțul umorului

Gazda emisiunii „Chefi la cuțite” a mai declarat că în momentele în care era singură își dorea enorm de mult să găsească o persoană la fel ca ea, adică să aibă simțul umorului. Gina Pistol a mai mărturisit că la început Smiley avea o părere greșită despre ea, dar ulterior a ajuns să o cunoască mai bine.

„Cred că el avea despre mine şi şi-a dat seama că se înşelase. El vedea la mine imaginea de divă, de prinţesă, cu toate că eu nu eram deloc aşa. Dar presa îmi crease imaginea asta”, a mai completat blondina, potrivit sursei menționate.

Gina a mai povestit că adoră să meargă împreună cu iubitul ei la diferite concerte, în special atunci când Smiley are spectacole în orașele pe care vedeta nu le-a vizitat până acum. Prezentatoarea susține că a învățat din vechile relații că „nu trebuie să-ţi propui să îl schimbi pe cel de lângă tine”.

Întrebată ce le răspunde oamenilor care o întreabă tot mai des când va avea loc nunta sau când face copii iubita lui Smiley a mărturisit că este foarte mulțumită de alegerile pe care le-a făcut până acum și trăiește după propriile reguli.

„Eu sunt bine cum sunt (n.r. nemaritată). Am vorbit cu el despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar mama. La câte ședințe foto în rochie de mireasă am avut… Când mă voi mărita, voi face o petrecere în aer liber, fiecare vine îmbrăcat cum vrea.

Voi face un grătar fără mici! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problemă că sunt nemăritată la vârsta asta!”, mărturisea prezentatoarea „Asia Express” în urmă cu câteva luni, relatează evz.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×