Gina Pistol, însărcinată? Imagini cu presupusa burtică a iubitei lui Smiley

Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/12/2018, 14:03
Gina Pistol, însărcinată? Imagini cu presupusa burtică a iubitei lui Smiley GALERIE FOTO

O veste bombă a a fost adusă în vizorul presei mondene, de data aceasta din partea cuplului Pistol-Smiley, care se pare că s-ar pregăti serios de creșterea unui copil. Prezentatoarea de la Asia Express dau senzația unei povești extrem de frumoase de dragoste, dar foarte, foarte discrete.

Nici la momentul actual relația dintre cei doi nu a trecut de stadiul de speculații. Însă un detaliu i-au făcut pe fanii Ginei Pistol și ai lui Smiley să creadă cu tărie că vor urma să devină părinți.

Gina Pistol, iubita lui Smiley, însărcinată?

Frumoasa Gina Pistol a fost surprinsă într-un mall din București, unde și-a achiziționat mai multe cărți. Una dintre ele pare că a adus semnalul bombă pentru fanii cuplului Pistol-Smiley. Aceasta era un volum intitulat “Tata și copilul”.

Cu toate că nu au recunoscut niciodată public, se cunoaște faptul că Andrei Tiberiu Maria (Smiley) și fostul model Playboy, Gina Pistol, trăiesc o poveste de iubire încă din luna martie a anului 2017. Prezentatoarea de televiziune și artistul pare că au decis de la începuturile poveștii de iubire să îți țină departe de ochii lumii sentimentele împărtășite. În acest context, pozele cu ei împreună sunt extrem de rare.

Gina Pistol
Gina Pistol

„Am intrat în spiritul sărbătorilor de Crăciun și sunt foarte buimacă, pentru că o parte din mine a rămas, încă, în India. Moș Crăciun există, iar eu sunt ajutorul lui. Nu spun ce cadouri am luat, trebuie să te uiți sub brad să le găsești. Îmi doresc să fiu sănătoasă, alături de cei dragi. Asta este cel mai important. Să fiu sănătoasă și bogată, să am proiecte, să muncesc. Nu-mi fac niciodată planuri de viitor. Sunt ocupată cu cele două proiecte, Chefi la cuțite și Asia Express. Asia Express va ieși în februarie, anul viitor, și o să fie… Doamne, să fiți cu ochii pe noi… Eu și Andrei suntem obosiți, dar mai avem timp și pentru noi. Ne facem! Inelul? L-am uitat acasă!”, a spus vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×