Gina Pistol, apariție de zile mari la Chefi la cuțite. Ținuta cu care a atras toate privirile – Foto

Dan Suta   
în Chefi la Cutite
09/12/2019, 20:44
Gina Pistol, apariție de zile mari la Chefi la cuțite. Ținuta cu care a atras toate privirile – Foto GALERIE FOTO
Gina Pistol, apariție sexy la Chefi la cuțite. Sursa foto: captură Antena 1

Gina Pistol a avut o apariție răvășitoare în ediția de azi a emisiunii Chefi la cuțite. Vedeta Antenei 1 a apărut îmbrăcată într-o ținută care i-a lăsat formele la vedere. De fapt, a fost mai mult dezgolită decât acoperită cu haine.

Gina Pistol, apariție sexy la Chefi la cuțite

Concurenții și jurații emisiunii culinare de la Antena 1 nu și-au putut lua privirile de la vedetă, iar chef Cătălin Scărlătescu i-a dedicat chiar și câteva mesaje de dragoste.

Gina a apărut ravisantă în fața concurenților, cu o rochie cu tul transparent, neagră. Vedeta a avut un umăr dezgolit, iar rochița tip compleu era decupată pe partea dreaptă.

Emoții pe ultima sută de metri

Concurenții intră începând de azi pe ultima sută de metri. Show-ul filmat în primăvara și vara acestui an va avea marea finală televizată pe 17 decembrie, deci mai e foarte puțin până când vom afla cine va lua marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

„Trebuie să facem în așa fel încât să câștigăm, ăsta e obiectivul meu să duc câți mai mulți oameni în semifinală, de acolo depinde doar de ei. Așa că este important să câștigăm și proba de astăzi”, a declarat Sorin Bontea în deschiderea emisiunii de azi.

„În alte sezoane acum începeau finalele, acum au apărut aceste două bătălii care pot face diferența foarte mare”, a spus Florin Dumitrescu.

„Suntem toți patru cu moralul la pământ, suntem storși de putere pentru că am avut două bătălii cu lovituri foarte nasoale, am pierdut trei oameni foarte buni”, a zis Andrei Flueraru, conform a1.ro.

Anumite publicații din România au dat astăzi și numele câștigătorului sezonului 7 Chefi la cuțite, iar acesta ar fi Alexandru Comerzan din echipa lui Scărlătescu.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×