Zvonuri: Alexandru Comerzan ar fi câștigătorul Chefi la cuțite 7. Finala competiției va avea loc pe 17 decembrie

Dan Suta   
în Chefi la Cutite
09/12/2019, 19:48
Zvonuri: Alexandru Comerzan ar fi câștigătorul Chefi la cuțite 7. Finala competiției va avea loc pe 17 decembrie
Alex Comerzan ar fi câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 7. Sursa foto: Facebook Chefi la cuțite

Inevitabil, au apărut și zvonurile despre cine este câștigătorul Chefi la cuțite 7. Un cotidian celebru de la noi scrie că Alexandru Comerzan din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu este marele câștigător al premiului de 30.000 de euro.

Alex Comerzan ar fi câștigătorul Chefi la cuțite

Cotidianul Click scrie că Alex Comerzan este câștigătorul Chefi la cuțite, fără să precizeze dacă a aflat din interiorul producției de la Antena 1 sau de la persoanele din anturajul concurentului.

Publicația scrie că bărbatul de 30 de ani a reușit să convingă în finala care va fi transmisă în curând, mai exact pe 17 decembrie.

Alex Comerzan: „Sunt organizat și inventiv”

Chefi la cuțite a intrat deja în seria semifinalelor, iar astăzi se va transmite prima dintre semifinale. Primele etape ale show-ului au fost filmate în primăvară, atunci când a participat la unul dintre episoade și Răzvan Ciobanu, iar a doua parte, care cuprinde semifinalele, vara.

Florin Dumitrescu, zice-se, va ajunge fără niciun concurent în marea finală, lucru surprinzător, având în vedere că chef Scărlătescu este cel mai ”sărac” la ora actuală, cu doar trei concurenți în echipă.

Potrivit jurnaliștilor de la Click, finala se va disputa între Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Bobby și Alex Comerzan vor da ultimul test în bucătărie.

Alex i-a cucerit pe jurații de la Antena 1 încă de la prima sa apariție. Concurentul despre care se spune că este câștigătorul Chefi la cuțite vine din Chișinău și se declară un fan al emisiunii care a înnebunit România.

„În general sunt un chef liniștit, mai ales dacă decurg lucrurile așa cum îmi place mie. Dacă aș rezuma la doar trei cuvinte…organizat, hotărât și inventiv, îmi place mult să experiementez’, a declarat Alex la Antena 1.

„Nu îmi este teamă de vreo probă. Am gătit multe până în acest moment, iar fix înainte de competiție am călătorit prin Asia și am învățat și câteva secrete din bucătăria lor.”, a mai spus Alex Comerzan, supervizat în competiția culinară de maestrul Scărlătescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×