Gina Matache a filmat pe platourile Antena 1. Mama Deliei a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre viața ei

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/10/2019, 16:26
Gina Matache a filmat pe platourile Antena 1. Mama Deliei a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre viața ei
Gina Matache va găti la Chefi la cuțite. Sursa foto: Antena 1

Gina Matache a ajuns pe platourile de filmare de la Antena 1, în faţa juraţilor de la Chefi la cuţite. După ce s-a remarcat pe scena iUmor, mama Deliei a vrut să demonstreze că se pricepe foarte bine și la gătit. Gina a ajuns cu mari emoții în fața bucătarilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar a făcut o figură bună în cele din urmă.

Gina Matache apare la Chefi la cuțite

Imaginile complete cu mama cântăreței vor putea fi văzute în această seară, de la ora 20:00. Femeia îi ”amenință” pe cei trei jurați că ea garantează că pe lângă ei în curând va apărea și o șefă. Gina are un scop precis: vrea să intre în Cartea Recordurilor cu rețeta pe care le-o va prezenta bucătarilor.

„Vreau să intru în Cartea Recordurilor cu rețeta asta. Fetele mele sunt învățate cu delicatese culinare, dar când se satură de ele vin la fasolea și ciorba făcută de mama”, a declarat mama Deliei Matache, notează a1.ro.

gina matache
Așa arată platoul pe care mama cântăreței Delia Matache îl va prezenta celor trei bucătari din emisiunea de la Antena 1. Sursa foto: a1.ro

„Vreau neapărat să îi dau gata pe domnii chefi!”

„Numele meu e Gina Matache și vreau neapărat să îi dau gata pe domnii chefi! De fiecare dată când se difuzează emisiunea eu sunt cu ochii pe ei, îmi sunt foarte simpatici, și m-am întrebat dacă aș putea să le fac față. Garantez că pe lângă chefi, o să apară și o nouă șefă”, le-a spus Gina imediat ce s-a prezentat în fața celor trei chefi. Emisiunea Chefi la cuțite este difuzată de Antena 1 în fiecare luni și marți de la ora 20:00, după Observator.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×