Gigi Becali, avertisment pentru fina Gabriela Firea, înaintea alegerilor locale: „Rareș Bogdan o poate bate”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
16/01/2020, 13:03
Gigi Becali, avertisment pentru fina Gabriela Firea, înaintea alegerilor locale: „Rareș Bogdan o poate bate”
Gigi Becali susține că Rareș Bogdan ar putea să o învingă pe Gabriela Firea în lupta pentru Primăria Capitalei. Sursa foto: hepta.ro

Chiar dacă nu mai este implicat oficial în vreun partid, Gigi Becali nu poate sta departe de scena politică, mai ales că alegerile locale se apropie cu desăvârșire, iar Gabriela Firea, își dorește să obțină un nou mandat la Primăria Capitalei. Latifundiarul din Pipera este, însă, convins că fina sa va reuși să-i convingă pe bucureșteni că merită să rămână la conducerea municipalității și în următorii patru ani.

Gigi Becali susține că Rareș Bogdan „o poate bate” pe Gabriela Firea

Situația ar deveni complicată pentru Gabriela Firea numai în cazul în care în cursă ar intra și Rareș Bogdan, actualul europarlamentar PNL, susține patronul clubului de fotbal FCSB. „Cine poate să o bată? Singurul om care o poate bate şi nu ştiu dacă o poate bate este Rareş Bogdan. Dar nici el nu ştiu dacă o poate bate”, este de părere Gigi Becali.

Chestionat în privința șanselor fostului președinte Traian Băsescu de a o învinge pe Gabriela Firea la alegerile locale din Bucureşti, omul de afaceri și-a exprimat convingerea că fostul președinte nu poate reveni în fruntea Primăriei Capitalei. Ba chiar a luat în râs această variantă: „Cu ce anume? Cu palma pe umeri?  Băsescu are electoralul lui de 6%”.

Gabriela Firea și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Capitalei

Imediat după Sărbători, Gabriela Firea a dat startul luptei pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Edilul și-a anunțat oficial candidatura, chiar dacă fiii săi i-au cerut să renunțe. „Consider că mi-am făcut datoria cu cinste”, afirmă aceasta.

Candidez pentru un nou mandat de primar general. Consider că mi-am făcut datoria la Primăria Capitalei cu cinste, am terminat proiectele rămase începute din fostele mandate şi am început noi proiecte, împreună cu echipa mea. Vrem să le finalizăm într-un timp cât mai scurt, să vă invit la punerea pietrei de temelie a Spitalului Metropolitan, care se va construi în zona de Nord a Capitalei şi va avea 1.000 de paturi şi va deservi pacienţi din Bucureşti şi din întreaga ţară.

Va avea şi centre de excelenţă şi spaţii de cazare pentru rudele pacienţilor, pentru medici şi asistente, creşă, grădiniţă, after-school. Va avea şi heliport pentru urgenţe. E un proiect de anvergură pe care l-am început şi ar fi normal să îl termin.

Copiii cei mai mari îmi spun să nu mai candidez, pentru că este oboseală foarte mare, riscuri foarte mari, atacuri foarte dure, pe care nu le merit. Copiii mari ne spun să nu mai candidăm pentru că nu merităm această viaţă atât de dură pe care o trăim. Nu e normal să abandonăm, nici eu, nici soţul meu”, a declarat Gabriela Firea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×