Gigi Becali a mers în pelerinaj la Sfântul Nectarie. Cum l-a primit mulțimea. FOTO

Ana Chivu   
în Imagini de ultima ora
09/11/2018, 15:12
Gigi Becali a mers în pelerinaj la Sfântul Nectarie. Cum l-a primit mulțimea. FOTO GALERIE FOTO
Gigi Becali, în pelerinaj la moaștele Sfântului Nectarie

Gigi Becali este cunoscut ca un credincios veritabil, tocmai că prezența sa de la pelerinajul Sfântului Nectarie nu putea să nu-și facă apariția. Așadar, patronul clubului de fotbal FC FCSB SA s-a aflat azi, vineri, 9 noiembrie, la mânăstirea Radu Vodă. Moștele sfântului se află de ani buni la lăcașul religios.

“Bunica mă ducea la biserica dar eu de la 7 ani nu m-am mai spovedit, nu m-am mai împărtășit! Următoarea dată a fost la 34 de ani! Atunci m-am apropiat de biserica. De atunci m-am spovedit! Am făcut spovedanie, am stat două ore la duhovnic mi-a dat șase luni canon!”, a povestit Gigi Becali despre pașii săi spre credință.

Gigi Becali, pelerinaj la Sfântul Nectarie

Omul de afaceri s-a aflat astăzi, vineri, 9 noiembrie, la mânăstirea Radu Vodă, unde se află moaștele Sfântului Nectarie. Becali a urcat chiar în altarul de vară al mânăstirii, unde a așezat un buchet de flori, alături de gânduri bune și mulțumiri pentru ceea ce există în viața sa, cum obișnuiește de fel finanțatorul FCSB.

Gigi Becali la pelerinajul Sfântului Nectarie
Gigi Becali la pelerinajul Sfântului Nectarie

Gigi Becali a venit la moaștele sfântului și pentru a se ruga la Dumnezeu chiar acum, înaintea marelui derby. Acesta reprezintă o confruntare destul de importantă între FCSB și Dinamo. Ajuns la mânăstire, episcopul Timotei Prahoveanu i-a adus mulțumiri multe pentru ajutorul acordat mânăstirii în cauză, dar și pentru faptele bune pe care le face de obicei.

Gigi Becali, pelerinaj
Gigi Becali, pelerinaj

Gigi Becali, cu frica lui Dumnezeu!

Omul de afaceri și finanțatorul FCSB este cunoscut de multă vreme și pentru faptele sale bune, înfăptuite cu frica lui Dumnezeu și datorită credinței imense. Momentul de ascensiune al credinței în cele sfinte a venit în momentul în care a intrat în închisoare. „Am acceptat pușcăria(…). Dumnezeu știe mai bine decât noi ce e bine pentru noi”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu pentru Antena Stars. „Când am intrat în puşcărie, nu aveam nevoie de bani.

Mi-a dat Dumnezeu atâta avere, pentru că nu l-am mâniat.  Eu am acceptat puşcăria. Am zis: <a mai mărturisit acesta.

Te-ar mai putea interesa și: