Ghiță de la Survivor, dezvăluiri despre Elena Ionescu și Sonny Flame, după ce au fost nominalizați: „Stau nonstop sub pături”

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/04/2020, 10:24
Ghiță de la Survivor, dezvăluiri despre Elena Ionescu și Sonny Flame, după ce au fost nominalizați: „Stau nonstop sub pături”
Elena Ionescu și Sonny Flame, nominalizați spre bucuria lui Ghiță. Sursa foto: captură Kanal D

Ghiță de la Survivor a continuat aseară atacurile la adresa cântăreței Elena Ionescu, după ce aceasta și Sonny Flame au fost nominalizați pentru eliminare.

Elena Ionescu și Sonny Flame, nominalizați după strategia lui Ghiță

Rivalul fostei soliste de la Mandinga ar fi avut o strategie ca echipa Faimoșilor să scape de unul din cei doi, strategie despre care a spus și Elena Ionescu după ce a văzut cum s-au făcut nominalizările.

Ghiță nu a luat în calcul faptul că Elena aduce mereu puncte echipei, ci relația pe care acesta o are cu ea. Certurile dintre cei doi au început încă de când în Dominicană se afla și Grațiela Duban, mâna dreaptă a lui Ghiță.

Acuzații grave făcute de Ghiță de la Survivor: „Elena a stat cu Sonny non-stop sub pătură, non-stop pe plajă”

Sonny Flame regretă și el situația care s-a creat pe insula însorită din Dominicană și spune că el și Elena au devenit ținta predilectă a lui Ghiță și a celor care îl înconjoară pentru că erau foarte uniți.

„Noi am fost de la început apropiați, am fost priviți ca pe niște ținte. Eu am fost mereu în preajma Elenei, ei au vrut să ne înlăture pe amândoi, începând cu mine. N-am cum să mint să spun că nu mi-aș dori să rămân în competiție. Mi-am dorit foarte mult. Aș pleca cu un gust amar. Sper că nu mi-am dezamăgit fetița și soția”, a mărturisit Sonny Flame aseară.

Cât despre relația dintre Elena Ionescu și Sonny, chiar dacă amândoi spun că este vorba despre o frumoasă prietenie, nu toată lumea are aceeași părere.

Chiar Ghiță a insistat ieri să lase de înțeles că se întâmplă lucruri între cei doi, care stau aproape tot timpul sub pătură, mai ales când camera de luat vederi nu este în preajmă.

„Elena a îndepărtat-o pe Asiana în momentul în care Sonny Flame a intrat în competiție. În momentul în care Sonny a venit, Elena a stat cu Sony non-stop pe plajă, non-stop sub pătură, non-stop cu cana în mână. Două persoane una lângă cealaltă”, a spus aseară Ghiță.

Competiția Survivor de la Kanal D este difuzată de sâmbătă până marți de la ora 20:00. Este una din puținele producții de la noi care nu a fost afectată de pandemie, deocamdată.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×