Ghinion teribil pentru utilizatorii Netflix. 10 seriale au fost întrerupte în 2019!

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
08/02/2019, 16:50
Ghinion teribil pentru utilizatorii Netflix. 10 seriale au fost întrerupte în 2019! GALERIE FOTO
Netflix a întrerupt 10 seriale

Ghinion teribil pentru utilizatorii Netflix în anul 2019. Mai multe seriale au fost întrerupte din diferite motive și nu vor mai putea fi urmărite pe pagina de internet. Printre cele mai răsunătoare titluri care nu vor mai fi difuzate se numără House of Cards și American Vandal.

A trecut deja mai bine de o lună din 2019, iar Netflix nu a dat niciun semn că va relua unele dintre filmele seriale pe care le-a întrerupt la sfârșitul anului trecut, așa cum obișnuiește să facă, de altfel, în fiecare an. Numai că de această dată utilizatorii au fost lăsați cu gura căscată când s-au trezit fără unele dintre cele mai populare seriale.

Netflix a întrerupt 10 seriale

Din lista serialelor difuzate de Netflix au fost scoase filme produse de Marvel, dar și multe alte titluri, iar decizia i-a luat prin surprindere pe mulți dintre utilizatori. Iată o listă cu 10 seriale întrerupte de Netflix în 2019.

Daredevil se numără printre serialele anulate de Netflix
Daredevil se numără printre serialele anulate de Netflix

Daredevil

Nimeni nu a înțeles de ce Netflix a ales să scoată din grilă serialul Daredevil, îndrăgit de numeroși fani Marvel. La fel ca eroul filmului, care este orb, fanii n-au văzut-o pe asta!

American Vandal

Primul sezon a fost unul de succes, însă producătorii nu au mai fost la fel de creativi și în sezonul 2, astfel că era de așteptat ca Netflix să scoată serialul de pe site.

Luke Cage

Încă un serial de la Marvel anulat pentru 2019, după două sezoane. Luke Cage va putea fi urmărit însă pe alte pagini de internet.

Iron Fist

În ciuda faptului că a devenit tot mai popular, mai ales în rândul fanilor Marvel, show-ul a fost retras și nu va mai putea fi urmărit în 2019.

Seven Seconds

Serialul are un rating foarte bun pe site-ul de specialitate Rotten Tomatoes, dar nu va mai fi disponibil pe Netflix. Ce păcat!

Everything sucks

A fost anulat după doar un sezon, după ce nu prea a atras prea mulți fani.

House of cards

Din păcate pentru fanii serialului, actorul Kevin Spacey a fost acuzat de hărțuire sexuală, astfel că show-ul a luat sfârșit, deși a fost nominalizat de 8 ori la Globul de Aur.

Sense8

Încă un serial întrerupt de Netflix, iar fanii sunt foarte nemulțumiți de decizie. Pentru a-i mai calma, a fost produs un final de două ore și jumătate, lansat pe 8 iunie 2018.

Bloodline

Primul sezon a fost foarte apreciat, însă cel de-al doilea a fost criticat. Producătorii au apucat să lanseze finalul înainte ca Netflix să scoată serialul din grilă.

Gipsy

Serialul a fost anulat după doar un sezon, devenind show-ul care a dispărut cel mai rapid de pe site-ul Netflix.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×