10 site-uri unde poți vedea Riverdale online subtitrat. Cele mai noi episoade

Claudiu Surmei  
înStiri de ultima ora
03/02/2019, 17:40
10 site-uri unde poți vedea Riverdale online subtitrat. Cele mai noi episoadeGALERIE FOTO
10 site-uri unde poți vedea Riverdale online subtitrat

Riverdale este unul dintre serialele care au devenit rapid foarte populare, mai ales în rândul adolescenților. Primele trei sezoane s-au bucurat de un succes imens, iar producătorii se pregătesc deja pentru cel de-al patrulea. Pentru fanii serialului, am pregătit o listă cu 10 site-uri unde poți vedea Riverdale online subtitrat.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu serialul, „Riverdale este un oraș aparent liniștit, unde toți se cunosc între ei. Dar lucrurile sunt date peste cap în momentul în care un membru al echipei de fotbal a liceului este găsit mort în râu. Din acest punct, toată lumea pare suspectă și toți par să aibă secrete care nu vor să fie aflate. Serialul urmărește viața lui Archie, Veronica, Betty și a prietenilor lor, care explorează întunericul și ciudățenia orașului Riverdale și încearcă să descopere ce s-a întâmplat”, potrivit site-ului de specialitate cinemagia.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Riverdale a făcut furori mai ales în rândul adolescenților
Riverdale a făcut furori mai ales în rândul adolescenților

10 site-uri unde poți vedea Riverdale online subtitrat

Cei care vor să urmărească online Riverdale trebuie să știe că serialul nu este plin de elemente supranaturale și nici de tensiune, cum este cazul în Twin Peaks. În schimb, serialul pornește de la o crimă și explorează ciudățeniile și secretele locuitorilor din micuțul orășel situat în Nordul Statelor Unite ale Americii. „Povestea noastră este despre un oraş, un oraş mic, şi despre oamenii care trăiesc în el. Sigur, cumsecade, inocent. Dar trebuie doar să te apropii pentru a vedea umbrele de dedesubt”, este descrierea făcută de Jughead Jones (Cole Sprouse), unul dintre personajele serialului care se află acum la al treilea sezon, iar producătorii îl au în lucru și pe cel de-al patrulea și se zvonește că se gândesc deja și la cel de-al cincilea.

Riverdale poat fi urmărit online pe Netflix, dar și pe o serie de alte pagini de internet. Iată o listă cu 10 site-uri unde poți vedea Riverdale online subtitrat:

 • Netflix
 • tvhub
 • veziseriale.online
 • divxfilmeonline
 • filme-seriale
 • vezifs
 • peserialehd
 • filmeseriale-hd
 • filmeo
 • filmepealese
Te-ar mai putea interesa și:
  Închide ×