Gheorghe Turda, vacanță cu peripeții, în Asia. Solistul a depus plângere la conducerea hotelului unde era cazat

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/01/2020, 16:42
Gheorghe Turda, vacanță cu peripeții, în Asia. Solistul a depus plângere la conducerea hotelului unde era cazat
Gheorghe Turda, vacanță cu peripeții în Cambogia. Artistul a depus plângere la conducerea hotelului. Sursa foto: Instagram.com

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda se află într-o vacanță binemeritată în îndepărtata Asia, dar din păcate concediul său nu a fost lipsit de experiențe neplăcute. Solistul a avut parte de un incident neplăcut chiar în hotelul în care este cazat și a depus plângere la conducere.

Gheorghe Turda s-a trezit cu iluminatorul din lift, în cap

Cunoscutul cântăreț de muzică populară Gheorghe Turda a plecat recent în vacanță în Cambogia, Asia. Solistul s-a cazat la un hotel de cinci stele alături de mai mulți români şi de oficialităţi din România, dar din nefericire a trecut printr-un eveniment neplăcut.

Artistul a fost lovit în zona capului de grilajul iluminatorului din lift. Gheorghe Turda a mărturisit că lovitura i-a produs dureri în zona capului și la unul dintre umeri și urmează să depună plângere la conducerea hotelului asiatic.

„Azi mi s-a întâmplat un mic, dar periculos necaz. ”În liftul din hotelul în care am fost accidentat mi-a căzut pur şi simplu grilajul luminatorului în cap şi pe umăr. Mă doare şi acum capul”, a declarat Gheorghe Turda pentru click.ro.

Cântărețul de muzică populară vrea să fie despăgubit

„Am făcut o reclamaţie managerului hotelului în care suntem găzduiţi”, a mai adăugat muzicianul, potrivit sursei menționate. Totodată, artistul așteaptă să fie despăgubit pentru acest incident neplăcut petrecut la 8.000 de kilometri de casă.

Gheorghe Turda nu a avut nevoie de spitalizare, dar a ținut să precizeze că a făcut reclamație la compania hotelieră din partea agenției de turism care reprezintă România în această aventură de pe continentul asiatic.

După despărțirea de Nicoleta Voica, Gheorghe Turda a plecat în vacanță, în Dubai

Gheorghe Turca și Nicoleta Voica și-au spus „Adio” la începutul anului trecut după o relație care a ținut prima pagină a ziarelor. Artistul plănuiese o vacanță de neuitat alături de frumoasa sa iubită, dar în cele din urmă a plecat în concediu alături de sora sa.

Interpretul de muzică populară mărturisea la vremea respectivă că preferă să fie singur decât să mai meargă într-o altă vacanță alături de Nicoleta Voica în care s-ar fi simțit stingher și „singur în doi”.

„O croazieră mult așteptată după un an plin, profesional vorbind. Ar fi trebuit să fie timpul nostru. Doar al nostru. Dependența de lume până la ultima picătură a ei a umplut paharul…

Teama de a nu trăi alte șapte zile în aceeași singurătate ca cea din timpul turneului din Italia m-a determinat să anulez totul. Da, în croaziera aceasta trebuia să fim doi și nu să trăim aceeași… singurătate în doi”, declara în urmă cu un an solistul, informeazăb1.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×