Gheorghe Turda deja regretă că s-a despărțit de Nicoleta Voicu. Cum s-a pozat, recent, frumoasa cântăreață

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/05/2019, 12:36
Gheorghe Turda deja regretă că s-a despărțit de Nicoleta Voicu. Cum s-a pozat, recent, frumoasa cântăreață
Nicoleta Voicu, urmărită de un obsedat după ce s-a despărțit de Gheorghe Turda. Sursa foto: Libertatea

Gheorghe Turda regretă deja despărțirea de Nicoleta Voicu, mai ales după ce a văzut ultimele fotografii cu frumoasa cântăreață. Mai mult, fosta parteneră a lui Turda este urmărită de persoane obsedate de ea, fapt pentru care și-a angajat gărzi de corp. Aceasta are parte de niște admiratori care insistă foarte mult să vorbească cu ea, ba chiar o urmăresc.

Nicoleta Voicu, fosta parteneră a lui Gheorghe Turda, urmărită de un admirator insistent

Nicoleta Voicu nu mai are acum nimic de-a face cu Gheorghe Turda, despre care a spus că i-a făcut mult rău. Diva muzicii populare românești are parte de succese pe toate planurile. Cântăreața are parte de baftă uriașă în meseria ei, căci se relansează pe zi ce trece, însă din punct de vedere amoros se confruntă cu tot felul de dubioși.

Femeia a fost terorizată non-stop de un individ și a apelat la Poliție ca să îl identifice pe respectivul hărțuitor. Din cauza admiratorilor care nu știu unde este limita, când să se oprească, vedeta este însoțită întotdeauna de șoferii ei, cei care îi sunt și bodyguarzi, de altfel. Artista a făcut câteva declarații despre cum i s-a schimbat viața în ultima vreme.

Nicoleta Voicu este tot mai sexy. Artista întinerește pe zi ce trece. Sursa foto: CANCAN

Nicoleta Voicu: Sunt oameni duși cu pluta

”Momentan e liniște! Nu a mai revenit ăla cu telefoanele. A ieșit din peisaj. Asta nu înseamnă că la orice zgomot nu am o teamă! Mă mai sună alții, cei pe care i-am blocat, care nu au număr ascuns, dar sunt duși cu pluta. Și acum două zile am primit două apeluri de la un număr pe care nu-l cunosc. Sunt niște dezaxați”, a declarat Nicoleta Voicu pentru CANCAN.RO.

Cântăreața mai spune că îi roagă pe șoferii televiziunilor care o duc acasă să urce cu ea în bloc, căci îi este frică să nu fie urmărită. A spus că și Cristi Brancu a ajutat-o foarte mult în ultima vreme după ce a aflat că un personaj misterios o hărțuiește.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×