Gheorghe Dincă și complicele lui rămân în arest preventiv! Decizia poate fi contestată

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
28/02/2020, 13:30
Gheorghe Dincă și complicele lui rămân în arest preventiv! Decizia poate fi contestată GALERIE FOTO
Casa în care se crede că Gheorghe Dincă le-a ucis pe cele două fete. Sursa foto - REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Gheorghe Dincă și complicele lui rămân în arest preventiv! „Monstrul din Caracal”, așa cum a fost poreclit de opinia publică și Ștefan Risipițeanu n-au avut noroc nici la ultimul termen.

Gheorghe Dincă și complicele lui rămân în arest preventiv!

Magistraţii de la Tribunalul Olt au constatat legalitatea şi au menţinut măsura arestării preventive pentru ambii inculpaţi.

Vă readucem aminte că la ultimul termen al dosarului „Caracal”, Risipiţeanu a cerut înlocuirea arestării preventive cu control judiciar, însă solicitarea sa a fost respinsă. Anunțul a fost făcut chiar de purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt, judecătorul Gabriel Arabelea.

Decizia poate fi contestată

Decizia Tribunalului Olt poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din „cazul Caracal”, Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete – Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu – în locuinţa sa din Caracal şi a fost trimis în judecată, de către procurorii DIICOT, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre. Risipiţeanu a fost trimis în judecată pentru viol.

Cauza va fi judecată pe fond la Tribunalul Olt, cererea de strămutare formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu fiind respinsă definitiv de Curtea de Apel Craiova. Vă reamintim că acesta a și fost momentul în care părinții fetei l-au văzut pe Dincă

”Era senin, aranjat, îmbrăcat, bărbierit, chiar arăta bine, ca şi când nu ar fi făcut nimic”, a spus Ion Măceșanu.

 ”Când l-am văzut am simţit ca şi când ai merge cu maşina şi, la un moment dat, îţi dai seama că ai rămas fără frâne. Vă daţi seama că îmi venea să îl omor”, a adăugat bărbatul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×