Gheorghe Dincă a desenat-o pe Luiza Melencu! A numit-o „prima”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
17/01/2020, 11:53
Gheorghe Dincă a desenat-o pe Luiza Melencu! A numit-o „prima” GALERIE FOTO
Gheorghe Dincă a fost arestat pe 26 iulie. Sursa foto - facebook

Gheorghe Dincă a desenat-o pe Luiza Melencu! A făcut acest lucru după ce i s-a cerut să empatizeze cu victimele lui, practic să ia contact cu ele.

Gheorghe Dincă a desenat-o pe Luiza Melencu!

Conform Antena 3, monstrul din Caracal a cedat psihic atunci când a desenat-o pe Luiza. Acesta a ilustrat-o pe adolescentă în timp ce zâmbea.

Dincă și-a descris prima victimă drept o fată vorbăreață, comunicativă, capabilă să își păstreze optimismul.

A numit-o „prima”

Trebuie specificat și faptul că cel poreclit de opinia publică „monstrul din Caracal” a desenat-o pe fată cu capul mai mare decât trunchiul. Și-a perceput astfel victima mai matură, cerebrală și calculată.

Un alt amănunt interesant este acela că în desen îi lipsesc urechile. Mai mult de atât, acesta nu i-a dat nume desenului. A numit schița „prima”!

În imagine fata apare ca și cum ar sta în casă, îmbrăcată de casă, desculță. În mintea lui persoana desenată e lipsită de viață, e de domeniul trecutului.

Dosarul Caracal, în care Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, a fost trimis de DIICOT în instanţă, urmând să fie judecat de Tribunalul Olt.

Potrivit comunicatului DIICOT, în 14.04.2019, în jurul orelor 11:30, pe raza municipiului Caracal, judeţul Olt, Dincă a  observat-o pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani,  aşteptând în locul numit “a Văduvei”.

”Prin inducere în eroare, prin răpire şi prin constrângere, manifestată prin violenţă fizică şi verbală, inculpatul  a recrutat-o, (folosind un pretext fals, în sensul că s-a oferit să o transporte  “la ocazie”),  determinând victima să se urce voluntar în autoturismul său, pe locul din dreapta spate”, se arată în comunicatul procurorilor

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×