Gest impresionant! La 92 de ani, un bătrân i-a vopsit părul soției pentru că pandemia a închis toate saloanele

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
10/04/2020, 21:14
Gest impresionant! La 92 de ani, un bătrân i-a vopsit părul soției pentru că pandemia a închis toate saloanele
Un bătrân de 92 de ani i-a vopsit părul soției, în plină carantină

O poveste de dragoste emoționantă, în plină pandemie, vine din Israel, de la doi bătrâni de 92 de ani. Bărbatul a ajuta-o pe soție să se vopsească, pentru că saloanele de coafură sunt închise. Fotografia celor doi a devenit virală și a impresionat o lume întreagă.

Bătrânul de 92 de ani și-a ajutat soția și i-a vopsit părul

Se spune că statul împreună sau izolarea, în cazul nostru, poate produce rupturi. Există, însă, și altfel de situații. Doi nonagenari din Israel sunt împreună de 67 de ani, se ajută și se sprijină reciproc la fel ca în prima zi.

Izolați din cauza pandemiei și pentru că toate saloanele de coafură sunt închise, bărbatul și-a ajutat soția să își vopsească părul. Mai exact a vopsit-o. Imaginea a fost surprinsă de nepotul lor, Yael Shapira Avraham, care a făcut-o virală.

Nu o scapă din ochi nici la 90 de ani

Povestea celor doi bătrâni este impresionantă. Se iubesc de o viață și încă au grijă unul de celălalt, așa cum pot la vârsta înaintată pe care o au. „Aceștia sunt bunicii mei, în vârstă de 92 de ani. În orice situație, bunicul meu are grijă ca bunica să se simtă îngrijită.

Nu vedem așa ceva în fiecare zi”, a scris Yael lângă imaginea pe care a postat-o pe Facebook. Într-adevăr, nu vedem așa ceva în fiecare zi. Fotografia a făcut peste 60.000 de like-uri în doar câteva ore.

Au zece nepoți și șapte strănepoți

La 92 de ani, bătrânii se bucură alături de cei patru copii, zece nepoți și șapte strănepoți. Ei le dau putere și cele mai mari motive de bucurie. Iar pentru copii, bătrânii sunt un exemplu.

„Bunicul meu are tot timpul grijă de bunica. Iubirea lor inspiră toată familia noastră. A fost frumos să văd imaginea bunicului care îi vopsea părul buncii mele pentru că toată lumea poate vedea că această fotografie înseamnă dragostea adevărată”, a explicat Yael

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×