Gerard Depardieu, filmat beat în București! Video

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/12/2018, 18:42
Gerard Depardieu, filmat beat în București! Video
Gerard Deparieu a fost surprins beat în Capitală!

Faimosul Gerard Depardieu pare că s-a bucurat din plin de vizita în Capitală. În special, pare că a degustat cam pre bine din băuturile unui restaurant libanez unde a petrecut seara. Acesta a fost scos pe brațe din local și ajutat să intre în mașina care îl ducea la locul unde urma să-și petreacă noaptea.

Actorul france a părăsit amețit localul lui Mihammad Murad, milionar bucureștean, un mare investitor din industria hotelieră. De asemenea, acesta este și președinte al Federației Patronatelor din Turismul Românesc dar și patronul celui mai luxos lanț de hoteluri de pe litoral, Phoenicia.

Gerard Depardieu, beat la un local din Capitală

Cunoscutul actor a părăsit cu ajutor restaurantul din București în care se afla. Acesta a fost ajutat să nu cadă și să intre în mașină. Chiar în momentul în care voia să urce în vehicul acesta s-a clătinat bine, conform Cancan.

Gerarrd Depardieu
Gerarrd Depardieu

Gerard Depardieu a avut noroc datorită agilității gărzilor de corp pe care le-a avut alături și au intervenit imediat când l-au văzut incapabil să se țină pe propriile picioare. Imediat ce s-a văzut urcat în mașină, actorul francez a și adormit, semn că licoarea lui Bachus a fost una bună.

Gerard Depardieu, întâlnire cu Octavian Hoandră

Cu ocazia vizitei lui Gerard Depardieu la Bucureşti, Octavian Hoandră a ajuns în privirile artistului. Cei doi au realiyat un interviu. Concluyia lui Octavian Hoandră despre faimosul artist a fost că este un personaj fascinant.

„Gerard Depardieu e un om absolut normal ca si noi romanii are din specificul romanesc din ce are romanul in fiinta lui o bucurie de a trai de a vorbi cu lumea. A început să ne istorisească despre zone de viticulture, despre reţete, despre mâncăruri şi chefi pe care i-a cunoscut, deci e personaj fascinant”, a mărturisit Octavian Hoandră despre Gerard Depardieu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×