George Burcea, soțul Andreei Bălan, bătut în copilărie. Bărbatul a povestit prin ce traume a trecut

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/01/2020, 11:09
George Burcea, soțul Andreei Bălan, bătut în copilărie. Bărbatul a povestit prin ce traume a trecut
George Burcea a povestit că a fost bătut în copilărie de tatăl său. Sursa foto: Instagram

George Burcea nu a avut o copilărie tocmai roz. Soțul Andreei Bălan a povestit prin ce a fost nevoit să treacă atunci când era mic. După ce nevasta lui, celebra cântăreață de la trupa Andre, a spus că a fost bătută de tatăl ei, George și-a făcut curaj și a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat.

George Burcea, bătut în copilărie de tatăl său

George este acum un om pozitiv, iar traumele prin care a trecut l-au făcut mai puternic. Este tătic (n.r.: are două fetițe minunate) și formează una dintre cele mai invidiate familii din România, alături de Andreea Bălan.

Lucrurile nu au fost tot timpul pozitive. Burcea a spus la Antena Stars că tatăl său a avut un comportament extrem de violent și că asta l-a marcat multă vreme.

„Am avut o copilărie violentă. O bătea și pe mama des”

„Am avut o copilărie violentă, tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră, o bătea pe mama des, am suferit mult din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de mulți ani. Și eu am luat bătaie de la tata. Am fost abuzat. Mă bătea și am crescut în ritmul acesta.”, a declarat George Burcea, potrivit Antena Stars.

„Bătăile de la el m-au făcut să realizez să fac ceva cu viața mea și să fac ceea ce îmi place.”, a completat soțul Andreei Bălan.

Și Andreea Bălan a povestit în urmă cu ceva timp prin ce copilărie dificilă a trecut. Vedeta nu a vrut să vorbească despre bătăile îndurate, însă Andreea Antonescu i-a luat-o înainte povestind ce au pățit cele două pe când cântau în Andre. Din acest motiv, cele două artiste nu și-au vorbit, căci Bălan nu a vrut să se știe că a fost altoită de tatăl ei.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×