George Burcea, mesaj emoționant pentru Andreea Bălan, pe patul de spital. FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/03/2019, 19:01
George Burcea, mesaj emoționant pentru Andreea Bălan, pe patul de spital. FOTO GALERIE FOTO
George Brcea, declarație emoționantă pentru Andreea Bălan!

George Burcea îi este alături în fiecare clipă frumoasei cântărețe. O declarație superbă i-a făcut chiar și pe fanii artistei să lăcrimeze. Andreea Bălan a suferit o operație de cezariană pe data de 4 martie, moment în care niște complicații au făcut-o să intre în stop cardio-respirator preț de 1 minut, după ce Clara Maria a ajuns pe lume. Zilele negre nu s-au terminat nici acum pentru Andreea Bălan, motiv pentru care a trebuit să se opereze de încă două ori pentru a-și rezolva alte probleme de sănătate.

George Burcea, mesaj emoționant pentru Andreea Bălan!

„Este nelipsit, imi ofera dragoste si sustinere in fiecare zi, iar azi m-a scos la plimbare si a vrut sa ne asortam ?❤️?, a scris Andreea Bălan după vizita soțului său, alături de declarația superbă pe care i-a făcut-o.  Cei doi erau îmbrăcați în halate albe, artista aflându-se în spatele actorului, amândoi cu zâmbetele pe buze.

“Pentru că problema ta este și problema mea. Pentru că patul tău de spital este și patul meu. Pentru că zâmbetul tău este și zâmbetul meu. Pentru că ai tăi copii sunt ai noștri copii. Pentru că familia mea sunteți voi, mămiciule?‍?‍?‍? Pentru că vă iubesc??❤️”, este mesajul superb scris pe o rețea de socializare de George Burcea

George Burcea, mesaj extrem de emoționant pentru Andreea Bălan, pe patul de spital
George Burcea, mesaj extrem de emoționant pentru Andreea Bălan, pe patul de spital

Andreea Bălan, 3 operații în 3 săptămâni

Andreea Bălan a suferit 3 intervenții în doar 3 săptămâni! Cu toate că starea artistei pare că se îmbunătățește, mai există riscuri, motiv pentru care va rămâne în continuare sub atenta supraveghere a medicilor. “Există riscuri în continuare, de aceea e ținută în spital. Pot apărea accidente și la o persoană care are o operație mai simplă. Dacă ea are niște probleme de sănătate și de coagulare sigur că se poate întâmpla la fel. Trebuie rezolvată cu niște chestii specifice, să vadă dacă e o problemă pe coagulare. Există tratament specific. Din moment ce nu a fost diagnosticată problema, își face de cap în continuare.

Vindecarea devine normală după ce se află motivul pentru toate problemele şi se aplică tratamentul necesar. Clexanul (n.r.: tratamentul injectabil pe care îl face Andreea Bălan) se da când coagularea e prea bruscă. Apare o stare de sângerare, se consuma niște timpi, prin unele locuri face cheaguri, în alte locuri sângerează și nu face cheaguri”, a explicat doctorul Ovidiu Peneş, potrivit spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×