George Burcea, prins drogat la volan. Prima reacție a polițiștilor în cazul soțului Andreei Bălan

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/02/2020, 09:12
George Burcea, prins drogat la volan. Prima reacție a polițiștilor în cazul soțului Andreei Bălan
George Burcea a rămas fără permis după ce a condus sub influența drogurilor. Sursa foto: Instagram.com

George Burcea, soțul cântăreței Andreea Bălan are parte numai de evenimente neplăcute. După ce s-a tot zvonit că cei doi sunt la un pas de divorț, noi amănunte au ieșit la iveală. Actorul în vârstă de 32 de ani a fost prins la volan sun influența drogurilor.

Actorul George Burcea, filat de polițiști pentru consum de cocaină

Andreea Bălan (35 de ani) și George Burcea (32 de ani) sunt căsătoriți din 2017 și au împreună două fetițe superbe, dar căsnicia lor pare că se află pe marginea prăpastiei. Ruptura dintre cântăreață și soțul ei a început să se producă când George Burcea s-a hotărât să scrie o carte despre violența la care a fost supus în copilărie.

De la dezvăluiri despre tatăl său care a ajuns la închisoare după ce și-a omorât concubina și până la a fi prins drogat la volan, soțul Andreei Bălan a avut de făcut un singur pas. Potrivit unor surse citate de click.ro actorul era filat d epolițiști de ceva vreme fiind cunoscut drept consumator de cocaină.

George Burcea a fost oprit de oamenii legii pe 21 februarie, la ora 10.00, la doar câteva străzi distanță de locuința sa. Actorul conducea cu Mitsubishi când polițiștii rutieri l-au prins drogat la volan, actorul fiind testat cu aparatul Drug-Test ieșind pozitiv la cocaină.

Organele de poliție au confirmat că actorul George Burcea era sunf influența drogurilor

„La data de 21 februarie a.c. ,în jurul orelor 10:00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov.

Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. 

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se menționează în comunicatul emis de poliție, informează cancan.ro.

Soțul cântăreței Andreea Bălan s-a ales cu dosar penal pentru consum de droguri

„A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au dezvăluit sursele menționate mai devreme.

Soțul vedetei a fost oprit special de oamenii legii, el fiind filat de mai mult timp. George Burcea s-a ales cu dosar penal și cu permisul suspendatt până la aflarea buletinului toxicologic întocmit de IML. Polițiștii trebuie să afle care era concentrația de cocaină pe care o avea soțul cântăreței în organism, dar și cum a putut conduce pe drumurile publice sub influența drogurilor.

În plus, în situația în care actorul va fi găsit vinovat pentru consum de cocaină și conducere sub influența drogurilor permisul îi va fi anulat definitiv și mai poate da examen abia după o perioadă de aproximativ doi ani de la condamnare. Numai atunci George Burcea poate fi considerat reabilitat și mai poate conduce pe drumurile publice.

„Dosarul va ajunge pe masa procurorului și apoi va fi trimis în judecată. Potrivit Codului Penal, fapta se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la un an, de obicei cu suspendare”, au mai spus sursele Click!.

Între timp Andreea Bălan pare să continue șirul citatelor triste de pe rețelele de socializare. „Liniștea nu e goală, e plină de răspunsuri”, a scris artista recent pe contul de Instagram ca descriere la o fotografie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×