Misterul despărțirii dintre Andreea Bălan și George Burcea. De ce ar mirosi a montaj

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/02/2020, 18:05
Misterul despărțirii dintre Andreea Bălan și George Burcea. De ce ar mirosi a montaj
Andreea Bălan și George Burcea, o dragoste cu năbădăi. Sursa foto: Instagram

Despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea pare cusută cu ață albă, asta dacă ne luăm strict după postările celor doi. Amândoi, extrem de cunoscuți și expuși, spun mai de fiecare dată că nu vor să vorbească despre viața lor privată sau pasează mingea de la unul la celălalt alimentând tot felul de speculații.

Andreea Bălan și George Burcea, o despărțire care ar putea fi fictivă, de dragul mediatizării

Nu e greu de observat faptul că Andreea și George locuiesc împreună, cel puțin dacă urmărești în același timp conturile de Instagram ale celor doi. În urmă cu câteva ore, George a pus mai multe videoclipuri la secțiunea de story de pe Instagram de unde reiese că acesta locuiește în continuare cu Andreea (vezi captura de mai jos).

În tot acest timp, Andreea Bălan își gândește foarte bine fiecare postare și lasă loc de interpretări de fiecare dată. De ce ar face asta? Ei bine, e o chestiune de marketing. Cu cât ești mai vizibil, cu atât ești mai promovat, iar Andreea nu ar fi singura care s-ar juca de-a divorțul având în vedere că din punct de vedere muzical a intrat într-un con de umbră cu toată reunificarea trupei Andre.

george burcea acasă la andreea bălan
Unul dintre story-urile postate de George Burcea pe Instagram din locuința celor doi, semn că nu a fugit de acasă așa cum a scris presa (?!)

Ce a mai postat cântăreața

Vedetele din străinătate recurg des la astfel de tertipuri pentru a-și prelungi anumite contracte de imagine ori colaborări TV, deci  nu mare ne-ar fi mirarea ca împăcarea dintre Andreea și George să fie următoarea știre, căci probabil despărțirea nu s-a produs niciodată.

andreea bălan
Sursa foto: Instagram Andreea Bălan

Acestea sunt doar niște speculații pe baza lucrurilor care au apărut în presă, unele în mod suspect (precum imaginile cu George plecând de acasă, cu tot cu bagaje după care el postează filmulețe din locuința celor doi).

Tot astăzi, Andreea a postat o nouă imagine pe Instagram care adâncește și mai tare misterul, la care a scris următoarele: „Există un singur motiv de fericire pe lumea asta: să iubești și să fii iubit”.Evident, oamenii au sărit cu tot felul de comentarii prin care le cer celor doi să nu se separe.

Colac peste pupăză, tatăl Andreei Bălan nu are acordul de a vorbi despre despărțirea celor doi, deși a avut acordul atunci când vedeta a trecut prin momente cu adevărat dificile, când a născut-o pe Clara. „Nu avem nimic spus. Andreea ne-a interzis să dăm declarații despre acest subiect”, a declarat tatăl Andreea Bălan potrivit  Impact.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×