George Burcea, amenințări în mediul online: „Rahați mici și frustrați, vă mănânc splina”

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/05/2020, 15:58
George Burcea, amenințări în mediul online: „Rahați mici și frustrați, vă mănânc splina”
George Burcea are probleme din cauza postărilor sale de pe Instagram. Sursa foto: Instagram

George Burcea a luat foc pe internet după ce a primit în repetate rânduri reporturi de la necunoscuți la postările sale de pe rețelele de socializare.

George Burcea tună și fulgeră pe Instagram: cineva îi poartă sâmbetele dând reporturi non-stop

Fostul soț al Andreei Bălan nu s-a mai putut abține și, pentru că riscă să îi fie închis contul, acesta a lansat amenințări la adresa celor care îi poartă sâmbetele, iar limbajul său a lăsat de dorit.

Vizibil iritat, neștiind cine nu încape de el, George Burcea a vrut să lase clar un singur lucru: nu va avea liniște până nu va afla cine îi dă report aproape zi de zi.

„Nu știu care mă tot raportează pentru content / copyright. Băi rahați mici și frustrați, dacă aflu care e, vă mănânc splina”, a scris destul de amenințător actorul pe Instastory.

Dacă se vor înmulți reporturile, fostul soț al Andreei Bălan riscă să rămână fără pagină de Instagram

Dacă până la divorțul de Andreea Bălan, oamenii nu știau de aceste ieșiri ale actorului, acum, liber ca pasărea cerului, acesta nu se mai gândește absolut deloc la imaginea pe care o lasă.

Fanii celor doi spun că Andreea a contribuit din plin la întreținerea imaginii sale, însă acum, lucrurile au scăpat de sub control. Câtă vreme erau căsătoriți, cea care vorbea cel mai des în numele lor era ea, reușind să salveze aparențele.

Nu e prima oară când George Burcea iese în evidență în acest fel. Acesta postase la un moment dat o fotografie cu satârul la gâtul unui bărbat, iar Andreea a luat decizia să le ferească pe fetițele sale de astfel de poze.

Nu se știe cine i-ar fi dat report lui George Burcea, însă unii cred că ar putea fi chiar fanii membrei trupei Andre. Dacă George va continua să primească plângeri pe Instagram, după mai multe reporturi adunate, riscă să rămână fără pagină.

george burcea
Mesajul postat de George Burcea pe Instastory

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×