Gemenele Olsen, complet schimbate la vârsta de 32 de ani. Mary-Kate și Ashley s-au pozat împreună la un eveniment – GALERIE FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/10/2019, 16:49
Gemenele Olsen, complet schimbate la vârsta de 32 de ani. Mary-Kate și Ashley s-au pozat împreună la un eveniment – GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Gemenele Olsen au făcut furori pe vremea când erau niște copile. Sursa foto: lwlies.com

Gemenele Olsen arată complet diferit la vârsta de 32 de ani! Mary-Kate și Ashley au apărut recent la un important eveniment monden din Statele Unite ale Americii și au întors toate privirile.

Gemenele Olsen, în floarea vârstei

Fetele cunoscute din producția „Full House” au fost prezente pe covorul roșu la Youth America Grand Prix’s 20th Anniversary Gala, din New York. Cele două au optat pentru ținute all-black. Vedetele au trecut de la actorie la lumea modei, lansându-și două linii vestimentare care s-au bucurat de un real succes în America: The Row și Elizabeth & James..

Cele două au intrat la scurt timp după ce au devenit majore în atenția presei tabloide din SUA. Despre viețile lor particulare au curs râuri de cerneală în ultimii ani, căci fetele au avut niște relații despre care presa avea ce să scrie. Mary-Kate, de pildă, a fost pe prima pagină a ziarelor și revistelor în urmă cu 6-7 ani datorită relației pe care a avut cu bancherul Olivier Sarkozy.

gemenele olsen
Mary-Kate și Ashley au dat-o pe modă. Sursa foto: protv.ro

Ashley se iubește cu Louis Eisner

Relația dintre cei doi a fost sortită eșecului, căci în anul 2015 cei doi s-au despărțit definitiv. Sora ei, Ashley, este ceva mai discretă. Despre viața ei personală se știe doar că are o relație cât se poate de serioasă cu artistul Louis Eisner, care este cu doi ani mai mic decât ea, având 30 de ani.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×