Trupa Andre, eclipsată de Andra. Fotografia cu cele trei cântărețe care a cucerit Instagramul

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/09/2019, 15:46
Trupa Andre, eclipsată de Andra. Fotografia cu cele trei cântărețe care a cucerit Instagramul
Fanii se întreabă dacă Andra ar fi de acord să cânte cu fetele de la Andre. Sursa foto: Instagram Andra

Apariție de senzație pe Instagramul Trupei Andre! Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au fotografiat cu Andra. Jurata de la Vocea României le-a eclipsat pe cele două cântărețe. Unii internauți au fost răutăcioși și au spus că Andra este vocea, iar cele două artiste sunt dansatoarele ei.

Trupa Andre, eclipsată de Andra: Fotografia de 11.000 de inimioare

Fetele de la Andre le-au cerut fanilor lor să umple postarea cu multe inimioare mov, asemenea rochiei pe care o purta soția lui Cătălin Măruță. Cele trei artiste s-au arătat extrem de încântate că s-au văzut și, cine știe, poate pe viitor vom asista chiar la un featuring între cele trei.

„Mama mi-a povestit multe despre voi… Ați fost o echipă de suscces! Acum dovediți că puteți și sunteți din nou”, este unul dintre comentariile de la postarea de pe Instagram. Fotografia cu cele trei cântărețe a strâns peste 11.000 de aprecieri pe rețeaua de socializare.

Andre Andra
Fetele de la Andre, eclipsate de Andra. Sursa foto: Instagram Trupa Andre

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au îngropat securea războiului anul acesta

Trupa Andre s-a reunit anul acesta. Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au împăcat după mai bine de 18 ani în care fiecare și-a văzut de cariera ei solo. Cele două artiste au planuri mari de viitor împreună și promit lansarea unor noi șlagăre poate la fel de ascultate ca melodiile vechi ale Andre. Deocamdată, fetele au scos o singură piesă după reunire, „Reset la inimă”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×