Fanii „Game of Thrones” s-au săturat! Au făcut petiție pentru un nou final de serial

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri mondene
16/05/2019, 13:40
Fanii „Game of Thrones” s-au săturat! Au făcut petiție pentru un nou final de serial
Fanii fac petiție pentru un alt final al serialului „Game of Thrones” *foto: hbo

Sezonul opt din „Game of Thrones” pare a fi făcut pe repede înainte și fără să respecte strictețea și atenția la detalii cu care celebrul serial și-a câștigat milioanele de fani. După episodul cinci din ultimul sezon, fanii „Urzeala Tronurilor” s-au săturat și au început să strângă semnături pentru ca finalul poveștii să fie scris altfel.

Fanii „Game of Thrones”, petiție pentru un nou final al sezonului 8

Fanii din toată lumea susţin că „Game Of Thrones” merită un alt sezon final și au semnat o petiție creată pe Change.org pentru a schimba finalul sezonului opt. Aproape 300.000 de oameni au semnat această petiție până la ora scrierii aceste știri. Petiţia vine la scurt timp după ce a fost difuzat penultimului episod al serialului, intens criticat de către fani.

„David Benioff și D.B. Weiss au demonstrat că nu sunt în stare să scrie un serial dacă nu se pot baza pe cărți. Acest serial merita un final care să aibă sens. Mă aștept să îmi îndepliniți așteptările și să refaceți acest sezon, HBO!”, se arată în mesajul scris de cel care a creat petiția.

Fanii fac petiție pentru un alt final al serialului „Game of Thrones” *foto: hbo

Cum arată trailer-ul la ultimul episod din „Game of Thrones”

În ciuda reclamațiilor fanilor, HBO merge mai departe. Realizatorii serialului au publicat și trailer-ul episodului 6, ultimul din seria uluitoare Game of Thrones. Astfel, în imaginile difuzate de către televiziune, se poate vedea cum Daenerys (Emilie Clarke) se înfățișează în fața armatei sale, cu orașul Westeros ars din temelii în fundal. Asta în timp ce ultimul Lannister rămas, Tyrion (Peter Dinklage), privește către noua regină din spatele unor ruine.

Chiar dacă a fost amplu criticat, episodul „The Bells” a avut cea mai mare audiență din istoria Game of Thrones! 18,4 milioane de vizitatori au urmărit serialul, depășind cei 17,8 milioane care s-au uitat la episodul 3 din serie, „The Long Night”. De altfel, audiența totală a serialul atinge 43 de milioane de vizualizări pe episod, mai mare cu 10 milioane față de sezonul 7.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×