Galina, cântăreaţa din Republica Moldova care spune că a devenit groaza româncelor: „M-au rugat să le dau block soţilor”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
30/10/2019, 14:16
Galina, cântăreaţa din Republica Moldova care spune că a devenit groaza româncelor: „M-au rugat să le dau block soţilor” GALERIE FOTO
Galina pune pe jar bărbații din România. Sursa foto: protv.ro

O cântăreață din Republica Moldova a stârnit numeroase reacții controversate din partea internauților din țara noastră, după cel mai recent mesaj al său, postat pe rețelele de socializare. Este vorba despre Galina Gherman, interpretă de muzică ușoară cu o carieră de 30 de ani în industria de peste Prut. La 54 de ani, artista se laudă cu formele sale voluptoase și dezvăluie că a reușit să pună pe jar numeroși admiratori, inclusiv din țara noastră, motiv pentru care „mai multe doamne” au rugat-o să le dea block soților lor.

Galina bagă româncele în sperieți

Am devenit groaza și spaima mai multor femei, mai ales din România. Mai multe doamne m-au rugat să le dau bloc soților lor că sunt înnebuniți după mine. Și le-am dat bloc și soților și, evident, doamnelor.

,Păi care e problema, dragele mele? Cred că problema e tot în d-voastră. Un bărbat normal niciodată nu va căuta femei frumoase pe net… Țineți-vă bine bărbații acasă și totul vă fi ok! Cred că problema e tot în voi, dragele mele, din păcate. Cu stima și respect, Galina Gherman. Vă doresc tot binele din lume și multă, multă dragoste tuturor”, a scris Galina pe contul personal de Facebook.

Criticată pentru formele sale voluptoase

Chiar dacă majoritatea prietenilor din mediul online o laudă pentru aspectul fizic de invidiat pe care nu ezită niciodată să-l etaleze, Galina are parte uneori și de reacții negative. Moldoveanca nu rămâne, însă datoare și răspunde cum se cuvine tuturor gurilor rele.

Vai, ce v-a apucat invidia? Dacă eram urâtă nu mai aveam 5 căsătorii!!!! Da, Doamne, la toate femeile așa SUCES!!! Vă doresc tot binele din lume și multa multa sănătate!!!!!!!”, i-a transmis cântăreața unei persoane care nu a avut tocmai cuvinte de laudă la adresa.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×