Gala premiilor Oscar, din nou fără gazdă! Zeci de milioane de oameni au urmărit show-ul anul trecut

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/01/2020, 08:48
Gala premiilor Oscar, din nou fără gazdă! Zeci de milioane de oameni au urmărit show-ul anul trecut GALERIE FOTO
ȘȘi anul trecut gala premiilor Oscar s-a desfășurat fără prezentator. Sursa foto - facebook

Gala premiilor Oscar nu va avea nici anul acesta o gazdă, a confirmat Karey Burke, şefă a ABC Entertainment. „Se întâmplă din nou”, a transmis aceasta într-o conferință de presă în care a oferit mai multe detalii despre show.

Gala premiilor Oscar, din nou fără gazdă!

Nominalizările pentru cea de-a 92-a ediţie a galei de decernare a premiilor Oscar vor fi anunţate pe 13 ianuarie 2020. Ceremonia va avea loc pe 9 februarie, la Los Angeles. Producătoarele galei vor fi Lynette Howell Taylor şi Stephanie Allain.

„Ne aşteptăm că vom avea un set de nominalizări foarte comercial şi multe elemente ne-au făcut să credem că vom avea din nou un show foarte distractiv”, a spus Burke.

Zeci de milioane de oameni au urmărit show-ul anul trecut

Anul trecut a fost prima dată în trei decenii când Oscarurile nu au avut o gazdă. Kevin Hart fusese anunţat, însă a renunţat la rol din cauza scandalului iscat privind mesaje homofobe publicate online de el în urmă cu câţiva ani.

Totuşi, audienţa galei din 2019 a fost mai crescută faţă de cea din 2018, ajungând la aproximativ 30 de milioane de telespectatori.

Gala premiilor Oscar, difuzată în Statele Unite de postul ABC, este supervizată de Academia americană de film (AMPAS), iar reţeaua de televiziune poate oferi consultanţă şi poate face recomandări.

Între timp, lungmetrajele „1917”, regizat de Sam Mendes, şi „Parasite”, de Bong Joon Ho, şi serialele „Succession” şi „Fleabag” se numără printre nominalizaţii pentru premiile Sindicatului producătorilor americani (PGA).

PGA a anunţat nominalizările pentru film şi televiziune. Cea de-a 31-a gală PGA va avea loc pe 18 ianuarie, la Los Angeles.

De cele mai multe ori, câştigătorii premiilor acordate de producătorii americani se confundă cu cei de la gala Oscar din anul respectiv. De 21 de ori în cei 30 de ani de la înfiinţare, marii câştigători ai premiilor PGA au fost aceiaşi cu cei ai premiilor Academiei americane de film.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×