Gafă uriașă înaintea premiilor Oscar 2020! Organizatorii au publicat din greșeală lista cu viitorii câștigători

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
07/02/2020, 21:58
Gafă uriașă înaintea premiilor Oscar 2020! Organizatorii au publicat din greșeală lista cu viitorii câștigători
Organizatorii premiilor Oscar au publicat „din greșeală” lista câștigătorilor. Sursa foto: Twitter

Weekend-ul care stă să înceapă este marcat de cel mai important eveniment anual din industria filmului de la Hollywood și nu numai, pentru că duminică, 9 februarie, are loc cea de-a 92-a ediție a premiilor Oscar. Dacă în ultimii ani organizatorii au încercat, cu succes, de altfel, să păstreze suspansul în privința fericiților câștigători, iată că de data aceasta am aflat lista celor care vor primi mult râvnitele trofee, înainte ca evenimentul propriu-zis să aibă loc.

Cine sunt câștigătorii premiilor Oscar 2020! Lista completă a ajuns pe rețelele de socializare

Concret, pe contul de Twitter al Academiei de arte şi ştiinţe ale cinematografiei de la Hollywood, oragnizatorii galei de decernare a premiilor Oscar, a fost publicată o listă cu presupuşii câştigători. Din greșeală, sau pentru a stârni noi controverse pe seama acestui subiect, un lucru e cert: postarea a făcut furori în rândul internauților.

Chiar dacă a fost șters în foarte scurt timp de la apariția sa pe rețeaua de socializare, mesajul a atras atenția presei de specialitate de peste ocean, care a reușit să îl fotografieze înainte de a deveni indisponibil. În imaginea dată publicității de cei de la Deadline se distinge foarte clar numele presupusului câștigător al premiului pentru cel mai bun film.

Filmul sud-coreean „Parasite”, Oscarul anului 2020?

Ei bine, nu, nu este vorba despre „Joker”, controversata producție în care Joaquin Phoenix a jucat absolut magistral, cucerind inimile cinefililor din întreaga lume. Nici despre „1917”, pelicula care surprinde cu fidelitate drama prin care trec doi soldați, în încercarea lor de a duce la îndeplinire o misiune aparent sinucigașă: aceea de a transmite pe teritoriul inamic un mesaj care, odată ajuns la destinație, ar putea salva viaţa a 1600 de confraţi condamnaţi la moarte.

Vă vine sau nu să credeți, potrivit postării intitulate sugestiv „Oscars Prediction Experience”, marele câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun film ar fi „Parasite”, pelicula sud-coreeană ce explorează întâlnirea dintre două familii total opuse, în urma căreia membrii lor se trezesc în mijlocul unor situații incontrolabile. Această comedie neagră cu accente de thriller și-a propus să surprindă violența generată de inegalitățile sociale.

Sesizând dezbaterea amplă stârnită pe marginea acestui subiect, Academia a revenit cu un alt mesaj pentru a clarifica situaţia. „Invităm fanii Twitter să-şi împărtăşească predicţiile pentru Oscar. Mulţi dintre voi au făcut deja acest lucru!

O mică problemă apărută pe Twitter a făcut ca unele din aceste predicţii să apară pe site-ul nostru. Greşeala a fost remediată. Vom dezvălui alegerile noastre duminică”, au scris organizatorii premiilor Oscar pe contul oficial de Twitter.

Nu puțini au fost, însă, cei care au interpretat această „greșeală” ca pe o  dovadă a câştigătorilor de duminică, pe fondul unei erori tehnice din partea Acadamiei. Potrivit internauților, organizatorii au dezvăluit anticipat numele câştigătorilor, iar apoi au încercat să redreseze situația din mers.

Un mic detaliu spulberă, totuși, orice urmă de îndoială. Luni, atunci când a fost publicată postarea buclucașă, voturile membrilor nu ajunseseră la final, astfel că pare greu de crezut că viitorii câștigători puteau fi cunoscuți încă de atunci.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×