Gafa Ramonei Gabor, în timp ce transmitea un mesaj despre incendiile din California

Maria Cristina   
în Stiri mondene
13/11/2018, 16:00
Gafa Ramonei Gabor, în timp ce transmitea un mesaj despre incendiile din California
Ramona Gabor a gafat pe o rețea de socializare! S-a pozat inadecvat într-un moment inoportun

Ramona Gabor a comis o gafă în timp ce a vrut să transmită un mesaj emoționant despre incendiile din California. Sora cea mică a Monicăi Gabor a vrut să posteze un mesaj emoționant despre ultimele evenimente petrecute zilele acestea în California.

La răscruce de vânturi…Știrile din ultimele zile despre incendiile din California m-au întristat teribil.?Nici nu pot să-mi imaginez durerea a sute de mii de oameni. Sunt vremuri grele, dar din păcate nu se pot face foarte multe. Ne putem ruga și transmite rugăciunile noastre și gândurile bune pentru toți oamenii afecații. Am prieteni și membrii ai familiei în Cali, care sunt în siguranță acum, dar casele lor sunt încă în pericol, unele au ars complet.  ?

Sufăr pentru fiecare dintre ei și tot ce vreau să vă rog este să vă rugați ca vremea să se schimbe. Rugați-vă pentru California ??

❤️ #prayforcalifornia #prayformalibu#malibu #homesweethome #pray#godhelpusall ”

Ramona Gabor, gafă incredibilă pe o rețea de socializare

Ramona a dorit să își arate compasiunea pentru cei care și-au pierdut casa ori pe cineva apropiat în incendiile devastatoare din California. Însă, vedeta a cam dat-o în bară! Bruneta s-a pozat întinsă pe o stâncă – ca o divă – în timp ce pretinde că îi plânge pe cei dispăruți  și pe cei care au murit.

Ramona Gabor a gafat pe o rețea de socializare! A pozat ca o divă într-un moment inoportun.

Sexoasa Ramona s-a mutat în America în urmă cu mai bine de un an. Aceasta a renunțat la luxosul Dubai pentru a trăi visul american alături de sora ei și de Mr. Pink. Opt ani a locuit în Dubai, dar nu i-a deloc fost greu să se despartă de meleagurile orientale.

„În decurs de opt ani am venit cam de trei ori pe an în America, dar parcă niciodată nu îmi găseam locul aici și acum am zis că poate că e cazul să fac o schimbare. În Dubai făcusem cam tot ce consideram eu că era de făcut, simțeam că sunt mult prea mult în zona mea de confort, parcă nimic nu mă mai motiva.”, mărturisea Ramona Gabor pentru okmagazine.ro.

„Noile începuturi sunt întotdeauna atât de înfricoșătoare… Cu toții avem acele momente în viață când vrem să ieșim din zona noastră de confort, din ceea ce se numește siguranță și ne gândim să renunțăm. Nu vrem să pierdem ceea ce este al nostru, suntem speriate de a urma noi căi în viață, așa că renunțăm. Ne mulțumim cu mult mai puțin decât merităm doar pentru că suntem speriați. Sunt aici să vă spun că nici un început nou nu este ușor, a o lua de la zero nu este deloc ușor, dar este foarte satifăcător atunci când știi că ai reușit! Nu vă mulțumiți cu mai puțin decât meritați, ascultă  acea voce mică din tine și urmează-ți visele! Avem această viață pentru a face tot ce este mai bun din ea! Fii un visător!”,  a scris Ramona Gabor la puțin timp după ce a ajuns în America.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×