Cu ce se ocupă Ramona Gabor, în America! Aproape că nici nu o mai recunoști

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
08/09/2018, 21:54
Cu ce se ocupă Ramona Gabor, în America! Aproape că nici nu o mai recunoști GALERIE FOTO
Ramona Gabor s-a mutat în America, acolo unde este alături de sora ei

Multă lume se întreabă cu ce se ocupă Ramona Gabor în America, acolo unde a ales să trăiască, de mai bine de mai bine de un an. A dat Dubaiul pe SUA și pare că nu regretă nici o secundă această decizie. Și nici nu ar avea de ce, dacă ne luăm după imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare: rochii scumpe, ieșiri în oraș în localuri de fiță și locuințe de lux. Toate acestea pot fi admirate la o simplă privire, doar pe contul surorii Monicăi Gabor.

După opt ani petrecuți în Dubai, acolo unde era model și avea propriile afaceri, Ramona Gabor a ales să plece în California. Acolo, o aștepta sora ei, dar și Mr. Pink, iubitul acesteia, care este un om de afaceri extrem de influent. Ramona și-a încercat norocul și în România, însă aici nu i-a surâs norocul în business.

Ramona Gabor se ocupă de afaceri și în America

După ce a declarat că nimic nu o mai motiva să rămână în Dubai, Ramona a mărturisit că și-a deschis noi orizonturi în America. A ales să se mute acolo la insistențele viitorului său cumnat, Mr. Pink. Acesta i-a explicat că ar trebui să vină mai aproape de ei și că nimic nu o ține în Emirate. În plus, i-a asigurat tot sprijinul pentru a începe o nouă viață în țara unde toate visele devin realitate.

Ramona Gabor la o ședință foto în America
Ramona Gabor s-a mutat în America, unde și-ar dori să își deschidă o afacere cu produse cosmeticea

”În decurs de opt ani am venit cam de trei ori pe an în America, dar parcă niciodată nu îmi găseam locul aici și acum am zis că poate că e cazul să fac o schimbare. În Dubai făcusem cam tot ce consideram eu că era de făcut, simțeam că sunt mult prea mult în zona mea de confort, parcă nimic nu mă mai motiva.”, a declarat Ramona Gabor pentru okmagazine.ro.

Ramona Gabor vrea să își deschidă o afacere în SUA

Ramona Gabor a mai spus, de-a lungul timpului, că își dorește să aibă o afacere mare, într-un domeniu în care să se regăsească. Mai exact, sora Monicăi Gabor și-ar dori un business cu produse cosmetice, însă mai are mult până să își vadă visul îndeplinit.

Monica Gabor a insistat ca sora ei să se mute în America, alături de ea
Monica Gabor a insistat ca sora ei să se mute în America, alături de ea

Ramona muncește din greu pentru a pune toate lucrurile la punct, în acest sens. Ea și-a făcut relații noi în America și încearcă să profite de orice oportunitate pentru a se lansa în afaceri la un nivel mult mai înalt decât a făcut-o până în prezent.

Ramonei Gabor nu i-a fost ușor să o ia de la capăt

Chiar dacă a vrut să iasă din zona de confort, Ramona Gabor a recunoscut cât de greu i-a fost să se reorienteze într-o țară străină, chiar dacă acolo o avea pe sora ei, Monica. Între timp, Ramona onorează mai multe contracte în cariera de model și nu putem să nu remarcăm faptul că nu s-a schimbat enorm de când a ajuns în State.

Ramona Gabor la o ședință foto în America
Ramona Gabor s-a mutat în America, unde are în continuare contracte de modeling. Ea a ajuns de nerecunoscut

„Noile începuturi sunt întotdeauna atât de înfricoșătoare… Cu toții avem acele momente în viață când vrem să ieșim din zona noastră de confort, din ceea ce se numește siguranță și ne gândim să renunțăm. Nu vrem să pierdem ceea ce este al nostru, suntem speriate de a urma noi căi în viață, așa că renunțăm. Ne mulțumim cu mult mai puțin decât merităm doar pentru că suntem speriați. Sunt aici să vă spun că nici un început nou nu este ușor, a o lua de la zero nu este deloc ușor, dar este foarte satifăcător atunci când știi că ai reușit! Nu vă mulțumiți cu mai puțin decât meritați, ascultă  acea voce mică din tine și urmează-ți visele! Avem această viață pentru a face tot ce este mai bun din ea! Fii un visător!”,  a scris Ramona Gabor la puțin timp după ce a ajuns în America.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×