Gabriela Firea, solicitare pentru ambasadele SUA, Germaniei, Chinei, Israelului și Austriei! Edilul vrea sprijin pentru spitalele din București

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
20/03/2020, 14:36
Gabriela Firea, solicitare pentru ambasadele SUA, Germaniei, Chinei, Israelului și Austriei! Edilul vrea sprijin pentru spitalele din BucureștiGALERIE FOTO
Gabriela Firea a avut o cerere pentru mai mulți ambasadori. Sursa foto - hepta.ro

Gabriela Firea a avur o solicitare pentru ambasadele SUA, Germaniei, Chinei, Israelului și Austriei! Primarul General al Capitalei nu a ezitat și le-a cerut acestora sprijin pentru spitalele din București.

Gabriela Firea, solicitare pentru ambasadele SUA, Germaniei, Chinei, Israelului și Austriei!

„Astăzi am transmis scrisori pentru a solicita sprijin către ambasadele Statelor Unite, Germaniei, Chinei, Israelului şi Austriei, care, la rândul lor, să trimită aceste scrisori către primăriile din capitalele statelor respective, (…)

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

(…)în vederea solicitării unui sprijin necesar în această perioadă pentru cele 19 spitale din Municipiul Bucureşti, având în vedere că în capitala României se află cel mai mare număr de pacienţi în cele două spitale de boli infecţioase – Victor Babeş şi Matei Balş – (…)

Edilul vrea sprijin pentru spitalele din București

(…)şi, de asemenea, sunt cele mai multe persoane aflate în carantină, peste 550 de persoane, iar acest număr creşte în fiecare zi şi, de asemenea, sunt 4.000 de persoane aflate în izolare, de aceea e de aşteptat ca numărul de cazuri deja confirmate cu test pozitiv (COVID-19 n.r.) să crească”, a spus Firea, într-un clip video postat pe o rețea de socializare.

Gabriela Firea a mai spus  că peste 550 de persoane sunt în carantină în Bucureşti/Ilfov, iar în izolare 3.700. Ea a anunţat că s-a găsit un hotel în care medicii şi asistentele de la Spitalul ”Victor Babeş” se pot odihni între turele de serviciu.

„Am făcut o dimensionare potrivită pentru STB, mai ales că oamenii nu mai circulă atât de des. După perioada critică, se va reveni la normal. Sperăm să fie una suportabilă pentru România”, a adăugat primarul Bucureștiului

”Avem peste 550 de persoane în carantină în Bucureşti/Ilfov, iar în izolare 3.700. Prioritatea sunt testele pentru persoanele din zona roşie. Azi s-au făcut cele mai multe teste în spaţiile noastre de carantină, peste 100.

Am dat sistare de lucrări la toate şantierele de sub jurisdicţia Capitalei. Preocuparea mea o reprezintă bucureştenii şi viaţa are prioritate. Cer şi constructorilor privaţi să se alinieze acestor măsuri, măcar temporar, sau măcar să restrângă aceste activităţi”, a mai afirmat Firea.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×