Gabriela Firea, serie de ironii la adresa președintelui PNL! „Dacă te cheamă Ludovic Orban şi insişti să te dai specialist în garduri şi şanţuri, ne merităm soarta”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/02/2020, 17:50
Gabriela Firea, serie de ironii la adresa președintelui PNL! „Dacă te cheamă Ludovic Orban şi insişti să te dai specialist în garduri şi şanţuri, ne merităm soarta” GALERIE FOTO
Gabriela Firea a lansat un atac frontal la adresa lui Ludovic Orban. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Gabriela Firea nu a ezitat și a lansat o serie de ironii la adresa președintelui PNL! Primarul General al Capitalei a răspuns în Conferinţa PSD Bucureşti, criticilor aduse de premierul Ludovic Orban la adresa sa, inclusiv cu privire la gardurile care delimitează liniile de tramvai.

Gabriela Firea, serie de ironii la adresa președintelui PNL!

”Dacă te cheamă Ludovic Orban şi ai o reputaţie la nivel naţional într-un domeniu şi tu insişti să te dai specialist în garduri şi şanţuri eu zic că ne merităm soarta.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dar soarta ne-o luăm în propriile mâini şi de aceea Parlamentul a demis acest guvern de incompetenţi condus de cel mai incompetent dintre incompetenţi”, a spus Firea.

Firea, atac frontal la premierul desemnat

„Premierul demis pentru incompetenţă m-a certat pentru că nu am făcut o centură vedre a Capitalei. Îl informez pe premierul demis pentru incompetenţă că centura vedre a Capitalei nu poate fi construită de Gabriela Firea la Primăria Capitalei şi că eu nu sunt şefa CNAIR-ului, nu conduc Ministerul Transporturilor.

Îl informez cu dragoste că Ministerul Transporturilor e condus de un membru PNL iar şeful de la CNAIR este tot de la PNL.

Ştiţi de când ne rugăm de ei să ne precizeze ce segment va fi păstrat pentru culoarul de expropriere în vederea realizării centurii ocolitoare a Capitalei şi ce ni se permite şi nouă să preluăm pentru a amenaja această centură vedre a Capitalei?

Vă pot pune la dispoziţie absolut toate adresele, tot schimbul de informaţii. Nu se vrea. Nu se doreşte. Nu vor ca Bucureştiul să se dezvolte, să se modernizeze şi vor să luptăm cu poluarea pentru că le convine acest subiect”, a spus Firea în Conferinţa extraordinară a PSD Bucureşti.

Gabriela Firea a răspuns şi criticilor premierului legate de instalarea unor garduri în mijlocul străzilor pentru a bloca accesul autoturismelor pe linia de tramvai, arătând că astfel de garduri există în marile capitale ale Europei şi că ele scurtează timpul de călătorie.

„Nu este atât de frumos, nu este estetic, dar este necesar şi noi trebuie să facem lucruri utile, necesare. Când vom ajunge la acel grad de civilizaţie încât să nu mai fie nevoie de aceste protecţii, probabil că le vom scoate.

Deocamdată toţi călătorii care folosesc zilnic tramvaiul sunt mulţumiţi pentru că cei cu maşina mică personală rămân blocaţi în trafic iar ei cu tramvaiul, ajung la destinaţie nu într-o oră, o oră şi ceva ca până acum ci în 20-30 de minute”, a mai spus Firea

„Dacă te cheamă Ludovic Orban şi ai o reputaţie la nivel naţional într-un domeniu şi tu insişti să te dai specialist în garduri şi şanţuri, eu zic că ne merităm soarta, dar soarta ne-o luăm în propriile mâini şi de aceea Parlamentul a demis acest guvern de incompetenţi condus de cel mai incompetent dintre incompetenţi”,  a subliniat Firea care a mai spus că probabil premierul demis „îşi caută cu frenezie  un job” şi încearcă „să convingă cât e de competent în administraţia publică locală”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×