Dragoste pe timp de social democrație! Gabriela Firea îl vrea pe Marcel Ciolacu drept președinte al partidului! Ciolacu îi promite susținere în lupta pentru Primărie

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/02/2020, 17:33
Dragoste pe timp de social democrație! Gabriela Firea îl vrea pe Marcel Ciolacu drept președinte al partidului! Ciolacu îi promite susținere în lupta pentru Primărie GALERIE FOTO
Gabriela Firea este felicitată de Marian Ciolacu. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Dragoste pe timp de social democrație! Așa s-ar putea traduce în cuvinte puține ceea ce s-a întâmplat la Palatul Parlamentului. Concret, preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, propune ca filiala să îl susţină pe Marcel Ciolacu pentru funcţia de preşedinte al PSD.

Dragoste pe timp de social democrație!

Mai mult de atât, actualul edil al Capitalei a cerut conducerii interimare a partidului, adică lui Marcel Ciolacu, organizarea unui Congres extraordinar al PSD în data de 29 februarie.

La doar câteva momente, Ciolacu le-a transmis membrilor de partid că trebuie să o susţină pe Firea pentru un nou mandat la Primărie.

Gabriela Firea îl vrea pe Marcel Ciolacu drept președinte al partidului!

„Cred că PSD are nevoie de un lider care să pună împreună cu noi osul la treabă, care să ne unească şi nu să ne dezbi9ne, care să stea puţin în concediu şi în week-end şi să fie alături de noi şi alături de oameni”, a afirmat Firea la Conferinţa extraordinară a PSD Bucureşti.

Primarul General al Capitalei nu a ezitat și a propus susţinerea lui Marcel Ciolacu, cel care ocupăî în acest moment fucția în calitate de interimar. După care, Marcel Ciolacu le-a transmis social-democraţilor că trebuie să o susţină pe Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei „cu întreaga energie şi pricepere”.

„Avem nevoie de luptători adevăraţi, de oameni care nu dau înapoi, de oameni care nu renunţă, pentru asta o susţin pe Gabi Firea şi pe toţi primarii noştri de sectoare.

Dacă vom câştiga alegerile în Capitală, atunci vom câştiga alegerile în România. Avem nevie de oameni cu experienţă, care au trecut proba de foc a votului direct”,  a spus Ciolacu.

„Pentru câteva luni, cu toţii putem lăsa în spate vechile probleme. Toţi adversarii noştri sunt în afara PSD”, a declarat liderul interimar al PSD care a acuzat și „atacuri furibunde” din partea PNL la adresa Gabrielei Firea, spunând că liberalii se tem că aceasta ar putea câştiga un nou mandat.

„Astăzi toate pârghiile de putere pe care le deţin, toate gurile de tun pe care le au în media, toate resursele lor sunt îndreptate Gabrielei Firea. Asta arată cât de mult se tem de ea.

Dacă nu le-ar fi păsat, nu ar fi cheltuit sume uriaşe pentru campania împotriva ei, au dus această luptă atât de departe încât nu mai realizează că lovesc direct în bucureşteni, adică cei cărora le cer votul” a spus Ciolacu.

„Am înţeles că există bănuieli că nici avaria de ieri de la CET Sud nu ar fi fost o avarie nevinovată, sper ca autorităţile să facă lumină”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×