Gabriela Firea, o nouă serie de ironii la adresa premierului Ludovic Orban! „Ca orice laș, fuge de o întâlnire cu mine”

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
01/02/2020, 13:04
Gabriela Firea, o nouă serie de ironii la adresa premierului Ludovic Orban! „Ca orice laș, fuge de o întâlnire cu mine”GALERIE FOTO
Primarul General, Gabriela Firea l-a acuzat în termeni duri pe Ludovic Orban. Sursa foto - EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea și-a făcut deja un obicei din a lansa o nouă serie de ironii la adresa premierului Ludovic Orban! Se întâmplă de fiecare dată pe contul personal de Facebook, sâmbăta dimineață.

Gabriela Firea, o nouă serie de ironii la adresa premierului Ludovic Orban!

De data aceasta, soția lui Florentin Pandele, edilul Voluntariului l-a acuzat pe Orban că e „laș” pentru că ar evita o întâlnire cu ea. Declarația vine după ce premierul a spus că Firea a avut „nesimțirea” să meargă la CNI pentru a cere bani pentru o nouă sală polivalentă în București

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Aseară, în fief PNL – ca orice laș, fuge de o întâlnire cu mine, i-am lansat nenumărate invitații la un dialog direct într-o emisiune -, muscă și fuge.

„Ca orice laș, fuge de o întâlnire cu mine”

Ultima tâmpenie spusă aseară este că am avut nesimțirea să mă duc la Compania Națională de Investiții, să depun un proiect realizat de echipa mea, asigurând și cofinanțare, pentru realizarea unei săli polivalente în București.

Pe care, ca și alte săli mari din Capitală, să o folosească întreagă țară, și așa cum s-a întâmplat în trecut, când obiective de investiții din marile orașe și/sau municipii, au fost finanțate de către guvern, cum este și normal”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

„O nesimțire este să împrumuți țara că să-ți satisfaci sponsorii, dar să te plângi că nu ai bani de pensii și salarii, obrăznicie este să angajezi oameni fără studii, doar pentru că sunt soțiile sau odraslele sponsorilor.

Tupeu este să tăi fondurile pentru autostrăzi și spitale, indolența la guvernare este să ții în funcții miniștri penali și penibili.

Nesimțire este și să fi fost viceprimar al Capitalei și să te fi remarcat doar prin dorința fierbinte de a distruge sistemul de termoficare, în scurtele pauze când nu făceai chermeze în birou, stropite cu alcool din belșug, așa cum știe tot guvernul că făceai și când aveai birou prin Palatul Victoria”, a mai scris Firea.

Reacția primarului general al Capitalei vine după ce Ludovic Orban a acuzat-o că în București „nu s-a făcut nimic”. „Firea are nesimțirea să se ducă la Compania Națională de Investiții să îi ceară să finanțeze sala polivalentă.

Banii au fost sifonați prin pomeni. Cum să plimbi pensionari prin Grecia? Cum să dai vouchere pentru biciclete, când nu ai construit piste de biciclete. Este un dezastru administrativ cum nu a existat în București.

Eu am crezut că apogeul nerealizărilor l-a atins Oprescu. Fraților, e mai rea Firea decât Oprescu, dacă puteți să vă imaginați. Noi nu am avut primar general, am avut purtător de cuvânt, show-men. Ea ne sfidează cu toate minciunile și cu toate nerealizările lor”, a spus Ludovic Orban.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×