Doi deputați se întorc la PSD, în pragul moțiunii de cenzură. Unul dintre ei este nepoata lui Florentin Pandele, deputata Corina Bogaciu

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
17/01/2020, 18:45
Doi deputați se întorc la PSD, în pragul moțiunii de cenzură. Unul dintre ei este nepoata lui Florentin Pandele, deputata Corina Bogaciu
Deputata Corina Bogaciu, nepoata lui Florentin Pandele, se întoarce în PSD *foto: facebook

Emoțiile cresc pentru guvernul Ludovic Orban, după ce și-au asumat răspunderea pe alegeri în două tururi în fața Parlamentului, iar Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD a anunțat că partidul său va începe procedura pentru moțiunea de cenzură.

Astfel, PSD a reușit să atragă de partea sa doi deputați care se întorc la partidul-mamă. Este vorba despre Corina Bogaciu, nepoata primarului din Voluntari Florentin Pandele, dar și de Emanuel Botnariu.

Doi deputați „fugari” se întorc în PSD

Pro Tv a declarat, citând surse politice din cadrul PSD, că Emanuel Botnariu și Corina Bogaciu se vor întoarce în rândurile PSD. Botnariu era deputat independent, în timp ce Bogaciu făcea parte din Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

Cei doi parlamentari au plecat din PSD în 2018, în semn de protest faţă de “modul autocrat în care este condus în ultima vreme partidul”. În perioada respectivă Gabriela Firea era într-un conflict dur președintele de atunci al PSD, Liviu Dragnea.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi că formaţiunea sa va vota moţiunea de cenzură alături de PSD, dacă Guvernul Ludovic Orban îşi va angaja răspunderea în parlament în privinţa alegerii primarul în două tururi de scrutin.

Cine este deputata PSD Corina Bogaciu, nepoata lui Florentin Pandele

La 27 de ani, Corina Alexandra Bogaciu a intrat în Parlament pe listele PSD Ilfov. Considerată una dintre cele mai atrăgătoare deputate, Bogaciu nu s-a remarcat cu absolut nimic în cei 3 ani de când este parlamentar.

Bogaciu a ajuns pe listele PSD nu datorită sex-appeal-ului, dar mai ales din pricina genealogiei sale. Corina este nimeni alta decât nepoata primarului Voluntariului Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Când și-a început mandatul de parlamentar, tânăra avea în proprietate o locuință de 244 de metri pătrați în localitatea Voluntari, locuință care se pare că sș-a cumpărat-o din salariul obținut la firma tatălui ei, de numai 518 lei pe lună.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×