Gabriela Firea invocă din nou sârma: ”Dacă dreptatea ar fi o sârmă, aș îndrepta-o”

Adrian Ilie  
înStiri de ultima ora
23/02/2020, 11:37
Gabriela Firea invocă din nou sârma: ”Dacă dreptatea ar fi o sârmă, aș îndrepta-o”
Primarul General, Gabriela Firea/ Foto: Hepta

Primarul general Gabriela Firea a postat pe Facebook, sâmbătă seara, un citat dintr-o carte a romancierului Eugen Barbu în care se face referire la ”sârmă”. Firea a fost ironizată în urmă cu aproape un an după ce a afirmat că i-a fost găsită în colon o sârmă de câțiva centrimetri, primărița afirmând că nu exclude varianta ca la mijloc să fie ”o mână criminală”.

Sârma din ”Groapa”

Dacă dreptatea ar fi o sârmă, aș îndrepta-o eu”, este mesajul postat de Gabriela Firea pe Facebook, cuvinte pe care le rostește un personaj din romanul ”Groapa” a lui Eugen Barbu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Pe 30 aprilie 2019, soțul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, a afirmat că soția sa a avut probleme serioase de sănătate, iar la o intervenție chirurgicală, medicii i-au găsit în colon o sârmă de câțiva centimetri.

Ulterior, Firea a confirmat informația. ”Nu am nici cea mai mică bănuială ce s-a întâmplat. Eu sunt un om precaut. Nu mănânc repede, nu mănânc pe nemestecate. Este foarte ciudat cum puteam să înghit așa ceva. Există anumite persoane care îmi spun că tipul acesta de aliaj în anumite condiții de căldură sau de apropiere de anumite substanțe se poate face această sârmă mai mică și cu o formă astfel încât să poată fi introdusă în mâncare”, spunea primarul Bucureștilor, într-o emisiune la Antena 3.

”Mâna criminală”

Gabriela Firea nu a exclus ca sârma să fi ajuns în colonul din cauza unei ”mâini criminale”, afirmație pentru care a fost ironizată apoi pe rețelele de socializare.

Eu nu pot să acuz pe nimeni, nu am nici cea mai mică idee. Sunt în continuare foarte, foarte surprinsă de această situație. Medicii nu au explicație, noi nu avem explicație. Este un episod neelucidat din existența mea și nu știu dacă se va elucida vreodată. Poate că vom rămâne toată viața cu această întrebare, dacă a fost o întâmplare sau o mână criminală. Nu știu ce pot să spun. În acest moment eu și familia mea și prietenii mei știm foarte bine că sunt un om precaut și nu aș fi în mâncat cu înghițituri atât de mari încât să nu simt un aliaj. Posibil să fi fost redus la o mărime mai mică”, spunea Firea.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×