Gabriela Firea, dezvăluiri dure despre Ludovic Orban! „Eu am acele agende! Ar trebui să se ascundă în scorbură”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
18/10/2019, 08:40
Gabriela Firea, dezvăluiri dure despre Ludovic Orban! „Eu am acele agende! Ar trebui să se ascundă în scorbură” GALERIE FOTO
Gabriela firea l-a acuzat în termeni duri pe Ludovic Orban. Sursa foto - facebook

Gabriela Firea nu a ezitat și a făcut mai multe dezvăluiri dure despre Ludovic Orban, premierul propus de Klaus Iohannis în locul Vioricăi Dăncilă! Primarul general al Capitalei a precizat că atunci când a intrat în echipa lui Mugur Isărescu la Palatul Victoria a aflat că jumătate din cei 100 de angajați ai departamentului de comunicare, condus atunci de Ludovic Orban, nu mergeau la serviciu. ”Cu neplăcere, îmi aduc aminte de anul 2000, ca secretar de stat în Guvernul Mugur Isărescu, am preluat conducerea departamentului de comunicare chiar de la domnul Ludovic Orban.

Gabriela Firea, dezvăluiri dure despre Ludovic Orban!

Erau 100 de angajați. În momentul când mi s-a dat sarcina din partea domnului premier să fac restructurarea acelui departament…am aflat că 50 dintre ei nici nu veneau la serviciu. Eu am acele agende. Repet, sunt oameni care ar trebui să se ascundă în scorbură cu privire la acest subiect al politizării administrației și la faptul că au angajat oameni pe pile, soții, amante, precum spun ei. Eu vă spun că erau oameni angajați la Guvernul României și nu veneau la muncă! Lucruri reale, lucruri trăite!

Ei nu vor să vină la putere prin câștigarea unor alegeri, ci prin mașinațiuni, prin trădări, cum e această moțiune de cenzură. Să ne recunoaștem anumite greșeli. (…) Foarte mulți au venit și ne-au zis: ”Trebuie să vă schimbați numele, trebuie să fugiți la alte partide, la cei care au construit acum formațiuni mai mici, trebuie să dispăreți de pe fața pământului”. De ce? Pentru că s-a făcut această campanie imensă și foarte bine conturată și plătită de rușinare a PSD? Am plătit pentru greșeli, am plătit scump pentru greșelile liderilor noștri. Cred că acum este momentul să ne relansăm și să modernizăm PSD, nicidecum să-l distrugem.

Gabriela Firea, dezvăluiri dure despre Ludovic Orban! Firea
Gabriela Firea a lansat un atac la adresa liberalilor. Sursa foto – facebook

„Eu am acele agende! Ar trebui să se ascundă în scorbură”

Am auzit un subiect asupra căruia PNL nici nu ar trebui să deschidă gura. Mă refer la faptul că PSD ar fi politizat administrația publică centrală și locală. Cei de la PNL ar trebui să se ascundă în gaură de șarpe în legătură cu acest subiect! Felul în care a politizat PNL ministerele, guvernul, agențiile, primăriile și felul cum PDL-ul într-o noapte a schimbat toți oamenii din deconcentrate din întreaga țară și din ministere…nimeni nu a desăvârșit o astfel de campanie de politizare a administrației. 

Ei nu știu ce vorbesc. PNL are o atitudine extrem de arogantă și negativă față de toți bugetarii. Probabil, ei nu înțeleg că termenul de bugetari nu se referă la funcționarii din ministere, agenții sau deconcentrate. Tot timpul ei vorbesc urât de bugetari, care pot fi și medici, profesori, magistrați, învățători etc. Permanent este această dispută. PSD are o doctrină de centru stânga și a luat măsuri care să încurajeze mediul de afaceri.

Cu mare înverșunare și frenezie aș spune, au deschis și șampania să dea guvernul PSD jos, spunând că ei au formulă politică viabilă, au oameni competenți și pot să conducă țara spre un destin mai bun. Însuși domnul președinte a avut câteva declarații politice în acest sens, a spus că își dorește ca acest guvern să cadă, își dorește ”Guvernul meu nr. 2”. Vedem cu toții ce se întâmplă. De ce să vină PSD, atât de demonizat în ultima perioadă, tot el să fie salvatorul PNL, USR și al celorlalte formațiuni politice?”, a spus Gabriela Firea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×