Gabriela Firea, atac la Guvernul încă neformat al lui Ludovic Orban. ”Niciun CV profesional redutabil”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
22/10/2019, 21:59
Gabriela Firea, atac la Guvernul încă neformat al lui Ludovic Orban. ”Niciun CV profesional redutabil” GALERIE FOTO
Gabriela Firea, atac la Guvernul încă neformat al lui Ludovic Orban. Sursa foto: antena3.ro

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a ieșit la atac la adresa Partidului Național Liberal! Social-democrata a spus că PSD-ul este deja în opoziție și privește cum liberalii se bat pe ciolan!

Gabriela Firea, atac la Guvernul încă neformat al lui Ludovic Orban

„Noi suntem în opoziție. Noi luptăm de pe banca opoziției. Haideți să-l vedem pe domnul Orban, care când era viceprimar al capitalei voia să distrugă, și a reușit în mare parte, RADET-ul și voia să-i impună fiecărui bucureștean să aibă o centrală de apartament, individuală, care este foarte scumpă, ar fi crescut factura bucureșteanului și de asemenea, ar fi poluat și mai mult Bucureștiul decât este.

Mai mult, Gabriela Firea spune că numele vehiculate pentru a ocupa funcțiile de ministru în Cabinetul Orban nu au nicio legătură cu ministerele respective. Primarul General spune că de-abia așteaptă să vadă care este formula politică cu care Ludovic Orban va cere votul de învestitură în Parlament.

Gabriela Firea, atac la Guvernul încă neformat al lui Ludovic Orban
Gabriela Firea, atac la Guvernul încă neformat al lui Ludovic Orban. Sursa foto: digi24.ro

Gabriela Firea spune că liberalii se bat pe ciolan

Vreau să-l văd pe domnul președinte PNL Orban, care este formula politică, cine face parte din majoritate și ce Guvern va alcătui. Eu deja, din propunerile care s-au lansat în presă, sunt foarte multe persoane, pentru că tot au râs ei de noi, sunt foarte multe persoane care nu au nicio legătură cu acel domeniu. Nu au niciun CV profesional redutabil.

Sunt pur și simplu numiri politicianiste și se va vedea, din păcate, în viața românilor. Asta și-au dorit. Să guverneze și acum se bat pe ciolan. Vedeți ce luptă pe ciolan este. Au în fiecare zi negocieri și ce negociază? Scaune, fotolii, care să-și ia scaunul mai moale, fotoliul mai confortabil, care să aibă secretara mai frumoasă, mașina mai deosebită. La asta se reduce negocierea pentru noul Guvern”, a declarat Gabriela Firea, în direct, la România TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×