Gabriela Cristea vorbește despre starea de sănătate a micuței sale: ”Problemele nu au trecut”

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/09/2019, 15:29
Gabriela Cristea vorbește despre starea de sănătate a micuței sale: ”Problemele nu au trecut”
Gabriela Cristea a vorbit despre motivul pentru care fiica sa cea mică a ajuns de urgență la spital. Sursa foto: avantaje.ro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns în urmă cu o săptămână la spital cu fiica cea mică. Thea Iris Selena a început să se simtă rău și a făcut febră mare. Medicii au crezut că micuța este răcită, dar după mai multe investigații au descoperit altceva.

Care este boala de care suferă fiica cea mică a Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea a vorbit despre problemele de sănătate de care suferă fetița cea mică în vârstă de 6 luni. Fosta prezentatoare TV și soțul ei au plecat de urgență la spital cu micuța Thea Iris Selena după ce fetița a făcut febră mare. Toate acestea s-au petrecut în urmă cu o săptămână, iar acum Gabriela Cristea a decis să vorbească despre ce s-a întâmplat cu fiica sa și le-a transmis mămicilor o recomandare.

„De fapt, are o enteroviroză. Teoretic, ar trebui să facă aşa ceva dacă a mâncat ceva stricat. Dar ea mănâncă lăptic de la mami, exclusiv. Înţeleg că este un virus care se poate lua din aer. Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri. E prima dată când Iris are o problemă de genul. Am zis să o vadă un medic pentru că totuşi e foarte mică. Pe drum, când mergeam spre spital, a regurgitat”, a povestit fosta prezentatoare, potrivit wowbiz.ro.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe
Thea Iris Selena, fiica Gabrielei Cristea, nu era răcită, ci avea o enteroviroză. Sursa foto: unica.ro

Fetița Gabrielei Cristea a fost internată de urgență la spital

Gabriela Cristea a plecat de urgență la spital după ce micuța a ajuns să facă febră 38,9. Fosta prezentatoare a mai povestit că în drum spre spital bebelușul a vomitat, iar medicii i-au recomandat să rămână internată peste noapte.

„Am oprit maşina în mijlocul intersecţiei. A luat-o Tavi în braţe. Am ajuns la spital şi am primit recomandare de internare instantaneu. Ea a făcut febră 38,9 şi am hotărât să plecăm. Între timp, i-am scăzut febra şi am plecat spre spital cu o stare de febră de 37,4. Azi dimineaţă a făcut 39,5. Acum, seara, am avut cu ea încă un episod. Făcuse febră 38,1 şi ne-am trezit în urmă cu jumătate de oră că a făcut iarăşi 39. Tocmai de asta am primit recomandare din partea medicilor să mai stăm o noapte”, a mărturisit Gabriela Cristea în cadrul unei emisiuni TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×