Gabriela Cristea, ținută inedită la botezul fiicei sale. S-a îmbrăcat în rochie de mireasă

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/09/2019, 21:29
Gabriela Cristea, ținută inedită la botezul fiicei sale. S-a îmbrăcat în rochie de mireasă GALERIE FOTO
Gabriela Cristea în rochie de mireasă la botezul fiicei sale

Gabriela Cristea a lăsat audiența cu gura căscată la botezul fiicei sale, după ce a ales să poarte o rochie…de mireasă! Invitațiiau fost surprinși, la fel ca toată opinia publică, însă de-abia acum vedeta de televiziune și-a motivat gestul printr-o postare pe o rețea de socializare.

Gabriela Cristea, în rochie de mireasă la botezul fiicei sale

Fericitul eveniment din viața Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda a avut loc pe data de 6 septembrie, când au creștinat-o pe micuța Thea Iris Selenea. Petrecerea a avut de toate. Mâncare rafinată, băuturi alese, muzică bună și oameni de excepție.

Mesenii s-au delectat cu pulpă de raţă, cartofi dauphinoise, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, somon cu creveti Black Tiger, legume dulci cu sos lemon butter, Roast Beef cu Sos Remoulade și Filé de Porc cu Sos de Prune. A fost un adevărat festin.

Gabriela Cristea în rochie de mireasă la botezul fiicei sale
Gabriela Cristea în rochie de mireasă la botezul fiicei sale

Vedeta de televiziune a venit cu explicații pe o rețea de socializare

Părinții au ales pentru botezul lui Iris aceeaşi biserică în care a fost creştinată și Victoria. Cu toții au rămas surprinși însă când au văzut-o pe vedeta de televiziune îmbrăcată în rochie de mireasă. Răspunsul Gabrielei Cristea a venit de-abia acum, pentru toți cei care nu i-au înțeles deloc ținuta.

”Am dorit să mă îmbrac iarăși ca la nuntă și să îmi surprind invitații. Alegerea mea vestimentara a avut însă o legătură de suflet, și nu de altă natură. Poate puțini îți amintesc că pentru același gen de ținută, am optat și la botezul primei noastre fetițe, Victoria, și așa am vrut să fie și, acum, la Iris. Am păstrat cumva tradiția petrecerilor familiei Clonda și vreau să spun că a fost minunat. O seară de vis, cu petrecere, muzică, dans și oameni frumoși”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×