Gabriela Cristea va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars. Revenirea la TV va avea loc pe 21 octombrie

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/10/2019, 12:57
Gabriela Cristea va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars. Revenirea la TV va avea loc pe 21 octombrie
Gabriela Cristea va reveni pe micile ecrane toamna aceasta. Vedeta a semnat cu Antena Stars. Sursa foto: cancan.ro

Gabriela Cristea și-a început cariera în televiziune în anul 1994 ca prezentator al concursului muzical „Eurovision”, iar de-a lungul timpului a fost la cârma mai multor emisiuni matrimoniale. După o pauză destul de lungă în care s-a ocupat de creșterea celor două fetițe, prezentatoarea TV va reveni pe micile ecrane. 

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane. Vedeta a semnat cu Antena Stars

Gabriela Cristea a prezentat numeroase emisiuni printre care se numără „Noră pentru mamă” sau „Te iubesc de nu te vezi” difuzată de Antena Stras. Vedeta a luat o pauză de la televiziune pentru a se ocupa de creșterea și educarea celor două fetițe pe care le are cu Tavi Clonda: Victoria Bella Margot și Thea Iris Selena. Acum prezentatoarea TV a anunțat că va reveni pe micile ecrane și va prezenta o emisiune specială. „Like a star!” este o emisiune surpriză care se va difuza pe Antena Stars din data de 21 octombrie.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră. Trebuie să recunosc că viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinţi pentru a doua oară, însă mă simt pregătită 100% să revin pe piaţa media. Am toată susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment.”, a mărturisit Gabriela Cristea, scrie spynews.ro.

Gabi Cristea și Tavi Clonda au două fetițe
Gabriela Cristea va prezenta emisiunea „Like a star!” la Antena Stars din 21 octombrie. Sursa foto: libertatea.ro

Ce emisiune va prezenta Gabriela Cristea la Antena Stars

Gabriela Cristea va prezenta emisiunea „Like a star!” care va fi difuzată de luni până sâmbătă la Antena Stars. 12 concurenți (6 fete și 6 băieți) vor lua parte la un experiment social media. Emisiunea are drept scop atragerea unui număr foarte mare de urmăritori pe o platformă, așadar concurenții vor fi supuși unui experiment. Cei 12 concurenți trebuie să facă zilnic un video care-i pună în valoare. Ei au la dispoziție mijloace creative, artistice și originale care să-i atragă pe urmăritori.

„Consider că experienţa mea în televiziune mă va ajuta atât pe mine, să mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apărea în casă, cât şi pe ei, pentru că sunt hotărâtă să le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi să se afirme! Va fi un experiment social interesant, pe care abia aştept să îl descoperim împreună, căci vă dau întâlnire zilnic!”, a completat prezentatoarea TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×