Gabriela Cristea nu-și spală doar mâinile pe timpul epidemiei de coronavirus, ci și banii! Videoclipul prezentatoarei TV a devenit viral

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
01/04/2020, 17:32
Gabriela Cristea nu-și spală doar mâinile pe timpul epidemiei de coronavirus, ci și banii! Videoclipul prezentatoarei TV a devenit viral
Gabriela Cristea și Tavi Clonda se protejează de coronavirus spălând bani. La propriu. Sursa foto: Captură TV

Chiar dacă emisiunea de la Antena Stars i-a fost întreruptă din cauza epidemiei de coronavirus, Gabriela Cristea a găsit noi metode prin care să păstreze contactul cu publicul său. Îndrăgita prezentatoare TV este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu tot ce mai e nou în viața ei alături de soțul Tavi Clonda și cele două fetițe.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda spală banii pentru a se proteja de coronavirus

În vreme ce artistul comunică live cu toți cei care îi urmăresc activitatea în mediul online, vedeta Antenei Stars a lansat un show culinar special pentru perioada petrecută în izolare la domiciliu. Ba mai mult, nu ezită să dezvăluie măsurile la care au apelat pentru a fi cât mai bine protejați de agentul patogen care a provocat panică în întreaga lume.

V-am stârnit deja curiozitatea? Ei bine, fericitul cuplu au atât de multă grijă când vine vorba de igienă, încât spală până și banii. Stați liniștiți, nu au luat-o pe căi greșite, ci se asigură că nu există riscul ca bancnotele să le aducă în casă noul tip de coronavirus.

E prima oară când umblu cu bani. Azi am fost nevoit că am plătit și am primit un rest. Și spăl banii, boss”, spune Tavi Clonda în videoclipul postat pe Instagram. A realizat operațiunea cu atât de mult spor, încât soției sale îi era teamă ca nu cumva banii să nu mai poată fi folosiți.

După ce s-au convins că totul e în regulă, au lăsat valutele la uscat, iar cântărețul și-a primit felicitările bine meritate. „ Bravo, iubire și acum te speli și tu pe mâini”, i-a transmis Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a dat lovitura cu noul său show culinar, realizat din bucătăria personală

Nici măcar dieta pe care o urmează cu sfințenie de la venirea pe lume a celei de-a doua fetițe nu a împiedicat-o  pe Gabriela Cristea să le împărtășească fanilor rețetele sale delicioase, în cadrul show-ului culinar lansat recent. Dintre preparatele cu care i-a surprins în această perioadă, pâinea cu cartofi este la mare căutare, mai ales că nu are nevoie de foarte multe ingrediente.

Chiar dacă drojdia este aproape imposibil de procurat în aceste zile, Gabriela Cristea a improvizat imediat și, ca o gospodină desăvârșită ce este, a reușit să găsească soluția potrivită, iar rezultatul este de-a dreptul spectaculos. Dacă nu ne credeți, vă invităm să aruncați o privire în videoclipul de mai jos. Aveți acolo întreaga rețetă, explicată pas cu pas chiar de prezentatoarea emisiunii Like a Star.

Am amestecat două grame drojdie uscată, cu 100 de grame de făină și o cantitate de 200 ml de apă, apoi am pus la frigider și am amestecat. A doua rețetă este cu o lingură de făină, amestecată cu 100 ml bere, ce o aveam deja în casă, și două lingurițe de zahăr”, le-a explicat Gabriela Cristea fanilor săi, promițând că în curând le va prezenta și rețete de dietă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×