Gabriela Cristea a lansat un show culinar online! Izolată la domiciliu, prezentatoarea TV te învață să gătești pâine cu cartofi: „Vă aștept în bucătăria mea”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
31/03/2020, 17:54
Gabriela Cristea a lansat un show culinar online! Izolată la domiciliu, prezentatoarea TV te învață să gătești pâine cu cartofi: „Vă aștept în bucătăria mea”
Gabriela Cristea vă răsfață cu cele mai bune rețete ale sale, într-un show culinar online. Sursa foto: Facebook

Chiar dacă emisiunea de pe Antena Stars i-a fost întreruptă din cauza epidemiei de coronavirus, Gabriela Cristea a găsit o modalitate prin care să alunge plictiseala și să rămână aproape de publicul său pe perioada izolării la domiciliu. Frumoasa prezentatoare TV a lansat de curând un show culinar online, realizat direct din bucătăria sa, iar proiectul se bucură de un succes răsunător.

Gabriela Cristea a dat lovitura cu noul său show culinar, realizat din bucătăria personală

Nici măcar dieta pe care o urmează cu sfințenie de la venirea pe lume a celei de-a doua fetițe nu o împiedică pe vedetă să le împărtășească fanilor secretele sale. Dintre preparatele cu care i-a surprins în această perioadă, pâinea cu cartofi este la mare căutare, mai ales că nu are nevoie de foarte multe ingrediente.

Chiar dacă drojdia este aproape imposibil de procurat în aceste zile, Gabriela Cristea a improvizat imediat și, ca o gospodină desăvârșită ce este, a reușit să găsească soluția potrivită, iar rezultatul este de-a dreptul spectaculos. Dacă nu ne credeți, vă invităm să aruncați o privire în videoclipul de mai jos. Aveți acolo întreaga rețetă, explicată pas cu pas chiar de prezentatoarea emisiunii Like a Star.

Cum a reușit vedeta să prepare o pâine cu cartofi delicioasă și ideală pentru zilele în care suntem izolați la domiciliu

Am amestecat două grame drojdie uscată, cu 100 de grame de făină și o cantitate de 200 ml de apă, apoi am pus la frigider și am amestecat. A doua rețetă este cu o lingură de făină, amestecată cu 100 ml bere, ce o aveam deja în casă, și două lingurițe de zahăr”, le-a explicat Gabriela Cristea fanilor săi, promițând că în curând le va prezenta și rețete de dietă.

Suntem în mijlocul filmărilor. Vă aștept în curând în bucătăria mea by Gabriela Cristea, pe pagina de Facebook, pe Instagram și pe canalul de YouTube, cu un proiect în care vă voi prezența rețete sănătoase, ce se prepară ușor și pot fi utile și celor care țin dietă”, a mai spus vedeta.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×