Gabriela Cristea, măsuri serioase în privința coronavirusului: ”Ieșim doar dacă trebuie”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/03/2020, 14:05
Gabriela Cristea, măsuri serioase în privința coronavirusului: ”Ieșim doar dacă trebuie”
Gabriela Cristea stă mai mult în casă de teama coronavirusului. Sursa foto: Instagram.com

Gabriela Cristea este una dintre vedetele autohtone care se feresc de epidemia de coronavirus. Prezentatoarea emisiunii „Like a star!” de la Antena Stars și-a anunțat fanii că a luat măsuri drastice în ceea ce privește virusul care a ajuns și pe teritoriul țării noastre și a îmbolnăvit până acum 31 de persoane.

Ce măsuri a luat Gabriela Cristea în legătură cu COVID-19

Frumoasa prezentatoare de televiziune ține foarte mult la sănătatea sa și a familiei sale, motiv pentru care a luat câteva măsuri radicale în ceea ce privește virusul din China care provoacă pneumonie virală. Gabriela Cristea a transmis pe o rețea de socializare că va părăsi locuința doar dacă are nevoie de ceva urgent.

„Noi ne-am hotărât stăm cât mai mult în casă în perioada asta. Ieșim doar dacă trebuie și atunci cu măsuri de precauție”, a scris prezentatoarea TV pe contul de Instagram. 

Prezentatoare TV stă mai mult cu fiicele sale și vizionează filme

Totodată, vedeta și soțul ei Tavi Clonda și-au făcut „provizii” de filme pentru următoarea perioadă pe care o vor petrece mai mult acasă. În plus, bruneta a mai precizat că atunci când va ieși din casă va fi pregătită cu măsuri de precauție împotriva COVID-19.

„Stăm cât mai mult cu fetele și ne-am făcut stoc de filme de văzut. Voi cum protejați?”, a completat vedeta mesajul postat pe rețeaua de socializare unde fanii i-au trimis mesaje în număr mare.

Întrebată dacă are provizii Gabriela Cristea a precizat că are suficientă mâncare cât pentru 10 zile pentru ea și pentru soțul ei, iar pentru fete pentru circa o lună. Vedeta a mai adăugat că singurul incovenient ar fi apa potabilă, dar nu este genul de persoană care să se panicheze.

„Avem pentru noi cam pentru zece zile și pentru fete cam pentru o lună. Cu apa e mai dificil. Nu ne panicăm, doar nu ne expunem”, a fost răspunsul prezentatoarei TV.

„Încearcă să lucrezi de acasă”, a mai scris vedeta pe rețeaua de socializare lăsând de înțeles că nu este ușor să lucrezi de acasă atunci când ai doi copii mici care au nevoie de atenție în orice secundă.

Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru ziua de naștere a soțului ei Tavi Clonda

„El mi-a arătat calea, face zâmbesc în fiecare zi, cu el am descoperit iubirea și femeia din mine, el «mi-a făcut» doi copii perfecți și mi-a deschis orizontul de mamă.

El e sufletul meu pereche, jumătatea mea. Doamnelor, doresc descoperiți ca femei și găsiți bărbatul care împlinească”, a scris prezentatoarea de televiziune în urmă cu 3 zile cu ocazia zilei de naștere a soțului ei Tavi Clonda. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×