Gabriela Cristea, îngrijorată înainte de naștere! Ce a pățit vedeta

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/02/2019, 09:45
Gabriela Cristea, îngrijorată înainte de naștere! Ce a pățit vedeta GALERIE FOTO
Gabriela Cristea este foarte îngrijorată înainte de naștere

Gabriela Cristea a mărturisit care sunt grijile sale înainte de a naște. Prezentatoarea de televiziune va aduce pe lume în scurt timp a doua ei fetiță, iar panica deja s-a instalat. Gazda emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi”, difuzată pe Antena Stars, are temeri legate de vreme.

Vedeta s-a declarat dezamăgită de faptul că se întorc temperaturile reci, aceasta chiar achiziționând hâinuțe subțiri pentru viitorul bebeluș. „Prind și eu vremea rea, până o să scot copilul din spital… eu i-am cumpărat pantaloni scurți!

Gabriela Cristea are multe griji înainte de naștere

Cu ce scot eu copilul din spital? Sper să nu ni se strice mașina până atunci! Panicile sunt doar ale mele, mă voi gândi eu ce naiba fac. Găsesc eu o bluză de trening ceva, cu care să îmbrac copilul”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, îngrijorată înainte de naștere! Ce a pățit vedeta
Prezentatoarea de televiziune are temeri legate de vreme

În ultima perioadă, prezentatoarea TV a avut diferite probleme de sănătate cauzate tot de vreme. O laringită i-a dat bătăi de cap, iar, pe lângă problemele de sănătate pe care l-a mai avut, a ajuns să nu mai poată respira.

Gabriela Cristea, îngrijorată înainte de naștere! Ce a pățit vedeta
Gabriela Cristea s-a declarat dezamăgită de faptul că se întorc temperaturile reci

„Singurul lucru care pe mine m-a salvat a fost că am făcut aerosoli cu ser fiziologic. (…) Într-o noapte, când nu puteam să respir, Tavi s-a ridicat și mi-a zis să mă duc să beau o țuică și să vin înapoi. (…) Eu am crezut că o să mă țină și pe mine două zile, dar nu! (…) A fost virală treaba și inițial a avut-o Victoria, dar o formă ușoară. După care Tavi a făcut o formă, dar nu la fel cum am avut-o eu. Lui i-a trecut în câteva zile”, a povestit Gabriela Cristea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×