Gabriela Cristea, în lacrimi la TV! ”Din păcate, analiza nu este decontată”

Claudiu Ilie   
în Gabriela Cristea
13/07/2018, 14:57
Gabriela Cristea, în lacrimi la TV! ”Din păcate, analiza nu este decontată” GALERIE FOTO
Gabriela Cristea, in lacrimi la TV

Gabriela Cristea, în lacrimi la TV! Vedeta a fost foarte impresionată atunci când a auzit că o femeie și-a pierdut copilul de doar doi ani, apoi a încercat să devină din nou mamă, dar a pierdut sarcina din cauza trombofiliei! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Jos pălăria în faţa ta! Nu pot să cred! Asta înseamnă să fii părinte, e un job fulltime, nu ai timp să te odihneşti. (…) Am vrut să semnalez asta femeilor care vor să devină mame. E foarte bine să meargă la doctor. Analiza asta pentru trombofilie să o ceară. Este foarte scumpă. Din păcate, din câte ştiu eu, nu este decontată. (…) Nu există o tragedie mai mare ca o mamă să îşi piardă pruncul”, a spus Gabriela Cristea la un post de televiziune.

Citește și Imaginile pe care Gabriela Cristea le vrea șterse! Vedeta, goală pușcă!

Citește și Gabriela Cristea le atacă pe femeile siliconate! ”Aţi stat de vorbă cu bărbaţii? 

GFabriela Cristea, în lacrimi la TV. ”Nu pot să-l rog pe Dumnezeu să-mi mai trimită un copil”

”Recunosc că mi-ar fi plăcut să am copii mai de tânără, dar știi cum e… Dumnezeu se tăvălește pe jos de râs la dorințele pe care le avem. Mi se pare că ne-a trimis-o pe Victoria când trebuia. Atunci când am depus armele s-a întâmplat. Ai venit tu (n.r. Mădălin Ionescu) cu Cristina, stăteam în Otopeni. Și i-am spus: ”Ia bea din paharul ăsta!”. Ea era însărcinată. A luat paharul și a băut și am zis: ”Dă-mi paharul să beau!”. Și am rămas însărcinată. Mi-am dorit-o atâta de mult pe Victoria și sunt mai mult decât mulțumită și nu pot să-l rog pe Dumnezeu să-mi mai trimită un copil, dar dacă vrea să-mi trimită îl primim cu brațele deschise”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×