Gabriela Cristea, emisiune nouă la Antena Stars! Like a Star, show-ul la care participă şi o ispită Insula iubirii

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
17/10/2019, 16:58
Gabriela Cristea, emisiune nouă la Antena Stars! Like a Star, show-ul la care participă şi o ispită Insula iubirii
Gabriela Cristea revine cu un nou proiect inedit la Antena Stars. Sursa foto: antenastars.ro

După o pauză prilejuită de nașterea celei de-a doua fetițe, Gabriela Cristea revine la Antena Stars cu Like a Star, o nouă emisiune care le propune telespectatorilor un experiment social media inedit. Mai exact, 12 concurenți vor locui împreună în aceeași casă și vor încerca să atragă un număr cât mai mare de fani pe rețelele de socializare.

O ispită de la Insula Iubirii participă la show-ul prezentat de Gabriela Cristea

Printre cei care au răspuns pozitiv acestei provocări se numără și Nicoleta Dragne, cunoscută pentru rolul de ispită în trei sezoane ale show-ului matrimonial Insula Iubirii. De altfel, focoasa blondină a reușit să dezbine unul dintre cele mai solide cupluri înscrise în competiție, Nicoleta Molnar și Cătălin Meșter, iar apoi a încercat să-l prindă în mrejele sale pe Ionuț Gojman, bărbatul care a venit în Thailanda pentru a-și demonstra dragostea și fidelitatea față de Mirela Baniaș. Ceilalți concurenți ai emisiunii cu care Gabriela Cristea speră să cucerească din nou audiențele sunt Diana Lincan, Naba Salem, Ana Maria Manolache, Alexandra Şerban şi Roxana Stancu, dar şi Cătălin Voicilă, Cristi Neagu, David Ionatan, Doru Zamfir, Kesu Ahmed şi Tavi Marcu Răzvan.

În fiecare zi, cei 12 curajoși vor trebui să pregătească un clip video care să îi pună cât mai bine în valoare, folosindu-se de toate atuurile de care dispun pentru a-și atinge scopul, acela de a atrage un număr cât mai mare de urmăritori pe conturile de Instagram. În serile de gală, difuzate sâmbătă, de la 18:45, pe baza votului tuturor celor din casă, va fi ales un star al săptămânii, iar acesta va primi o stea, dar și dreptul de a face regulile în următoarele zile. Odată cu fiecare eliminare sau abandon, un nou concurent va avea ocazia să intre în casă, astfel cã preselecțiile vor rămâne deschise pe toată durata difuzării.

Nicoleta Dragne a acceptat provocarea Like a Star, noua emisiune a Gabrielei Cristea. Sursa foto: viva.ro
Nicoleta Dragne a acceptat provocarea Like a Star, noua emisiune a Gabrielei Cristea. Sursa foto: viva.ro

Ce spune Gabriela Cristea despre noua sa emisiune

Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră. Trebuie să recunosc că viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinţi pentru a doua oară, însă mă simt pregătită 100% să revin pe piaţa media.

Am toată susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment. Consider că experienţa mea în televiziune mă va ajuta atât pe mine, să mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apărea în casă, cât şi pe ei, pentru că sunt hotărâtă să le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi să se afirme! Va fi un experiment social interesant, pe care abia aştept să îl descoperim împreună, căci vă dau întâlnire zilnic!”, a dezvăluit gazda emisiunii, Gabriela Cristea, înaintea debutului noului său proiect de la Antena Stars.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×