Gabriela Cristea, anunț despre a treia sarcină: ”Știu că ne doriți un băiețel”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/11/2019, 16:48
Gabriela Cristea, anunț despre a treia sarcină: ”Știu că ne doriți un băiețel”
Gabriela Cristea nu se mai gândește să facă și alți copii. Sursa foto: spynews.ro

Gabriela Cristea se poate considerată o femeie fericită și împlinită. Prezentatoarea TV a adus pe lume două fetițe adorabile, dar a vorbit și despre a treia sarcină. Vedeta a mărturisit că în viitorul apropiat se concentrează pe proiectele profesionale. 

Gabriela Cristea nu își mai dorește și alți copii

Prezentatoarea emisiunii ”Like a star!” de la Antena Stars a ținut să lămurească lucrurile după ce s-a tot zvonit că ar fi însărcinată pentru a treia oară. Gabriela Cristea a mărturisit că ea și soțul ei, Tavi Clonda, momentan se axează pe viața profesională și creșterea celor două fetițe: Victoria Bella Margot și Thea Iris Selena.

„Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel, dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.), cariera ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele”, a scris Gabriela Cristea pe contul de Instagram, potrivit dcnews.ro.

Gabriela Cristea a revenit în televiziune și se axează pe viața profesională

„Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă, și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou. Nu, nu sunt însărcinată, ba, mai mult, vă așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm! Și nu uitați: emisiunea Like a star”, a adăugat prezentatoarea TV.

Lumea o întreabă când va face și un băiețel, dar Gabriela Cristea este ferm convinsă că nu mai vrea să facă și nu al treilea copil. Vedeta TV este în căutarea unei bone pentru fetițele ei, dar momentan cel care se ocupă de ele este Tavi Clonda. Gabriela Cristea a declarat că vrea o persoană care să stea cu micuțele cât timp ea este pe platourile de filmare pentru că și soțul ei ar vrea să se implice în proiecte în televiziune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×