Gabriel Oprea, vicepreședinte în CEx al PSD. Dăncilă: “Are și drept de vot”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
25/11/2019, 07:58
Gabriel Oprea, vicepreședinte în CEx al PSD. Dăncilă: “Are și drept de vot”
Gabriel Oprea este vicepreședinte în CEx al PSD

Gabriel Oprea a revenit pe cai mari în PSD, după cum s-a văzut și duminică seara, când a fost la sediul partidului din Kiseleff, potrivit digi24.ro! Fostul ministru de Interne, generalul cu cele mai multe stele obținute pe timp de pace, este chiar vicepreședinte în Comitetul Executiv al PSD! Chiar dacă a intrat pe ușa lăturalnică în CEx-ul PSD, fostul lider UNPR Gabriel Oprea are și drept de vot, după cum a recunoscut chiar Viorica Dăncilă.

Gabriel Oprea este vicepreședinte în CEx al PSD

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a explicat, duminică seară, de ce fostul ministru de interne, Gabriel Oprea, a fost la sediul PSD. Ea a anunțat că fostul lider UNPR este acum vicepreședinte în Comitetul Executiv al PSD, unde are și drept de vot, funcție obținută ca lider sindical, în urma semnării unui protocol de colaborare.

”Noi am făcut protocol de colaborare cu sindicatele, cu CNSLR Frăția, cu Uniunea Militarilor și Polițiștilor, am făcut cu mai multe sindicate, iar prin aceste protocoale pe care le-am semnat, lidierii sindicatelor respective fac parte din Comitetul Executiv Național.

Fostul ministru are și drept de vot în CEx-ul PSD, deși reprezintă un sindicat

Avem cu cinci sindicate. Toți liderii de sindicate au funcție de vicepreședinte la nivel de Comitet Executiv Național. Am făcut cu cinci sindicate, deci avem cinci vicepreședinți. Au și drept de vot”, a spus Viorica Dăncilă, întrebată despre motivul pentru care Gabriel Oprea a fost prezent duminică la sediul PSD.

Președintele UNPR Gabriel Oprea a fost prezent duminică seară la sediul PSD din Kiseleff, deși secretarul general al PSD, Mihai Fifor, declara pentru Digi24 că el nu l-a văzut și că habar n-are despre prezența generalului Gabriel Oprea la PSD.

Gabriel Oprea a fost ministru de Interne în Guvernul Ponta, însă a demisionat după moartea polițistului Bogdan Gigină, care și-a găsit sfârșitul într-o groapă în timp ce se afla în coloana oficială a ministrului Internelor, care s-ar fi întors de la restaurant în seara fatidică pentru polițistul de la rutieră.

Gabriel Oprea s-a înscris anul trecut în Federaţia Sindicatelor din Poliţie, care susține că reprezintă 19.000 de oameni care lucrează în Ministerul de Interne.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×