Gabi Oprea, prima reacție după scandalul pe care l-a iscat în PSD: „Nu am venit la ciolan, am venit la greu!”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
25/11/2019, 19:57
Gabi Oprea, prima reacție după scandalul pe care l-a iscat în PSD: „Nu am venit la ciolan, am venit la greu!”
Gabriel Oprea, prima reacție după întoarcerea în PSD *foto: hepta.ro

Fostul ministrul al Internelor, Gabriel Oprea, a comentat scandalul pe care l-a creat în sânul PSD, în momentul în care a fost primit de Viorica Dăncilă la conducerea partidului, deși nu este membru al acestuia.

Oprea a ajuns din nou la conducerea PSD pe ușa din dos, fără să fie membru de partid, ci prin faptul că a devenit șeful unui sindicat al polițiștilor și militarilor. Ei bine, pentru că a ajuns conducătorul acestei instituții, Gabi Oprea a ajuns în vicepreședinte al partidului, fără să fie membru, lucru care a atras antipatia atât a primarului Capitalei, Gabriela Firea, cât și a lui Mihai Fifor.

Gabriel Oprea, prima reacție după ce a creat un scandal în PSD

Gabi Oprea a publicat un mesaj lung pe facebook în care a explicat trecutul său alături de PSD, felul în care a ajuns din nou, în acte, la conducerea partidului dar și faptul că nu are nicio legătură cu așa-numitul „stat paralel”: „Nu apartin “statului paralel” si nici nu cred in aceasta notiune. Dimpotriva, as spune: mi s-au facut dosare politice tocmai pentru ca nu am tradat partenerul de guvernare – PSD”, a scris fostul ministru al Internelor.

El a explicat și care este scopul său pentru a ajunge înapoi în PSD: „Potrivit Protocolului pe care l-am incheiat, PSD va continua să apere, împreună cu Uniunea Militarilor si Polițiștilor “Mihai Viteazul” demnitatea și drepturile militarilor si polițiștilor, activi și rezerviști, din toate instituțiile din domeniul apărare, ordine publică și siguranță națională”.

Gabi Oprea a explicat motivul pentru care s-a întors în PSD

El a explicat ca apropierea sa de PSD este una normală și că vrea să refacă unitatea partidului: „Apartenenta mea la Partidul Social Democrat este una fireasca. Am fost invitat sa revin in PSD, iar dorinta mea este sa sprijin militarii si politistii, din orice perspectiva. Nu am venit la ciolan, am venit la greu, sa ajut si cred ca trebuie sa fim uniti pentru a fi puternici, sa construim, sa intarim, sa strangem randurile, nu sa distrugem.

Cred ca Partidul Social Democrat are nevoie acum de unitate, are nevoie sa-si adune fortele si sa se pregateasca temeinic pentru a castiga alegerile importante de anul viitor. Pentru aceasta, cei din PSD au nevoie sa inteleaga cu adevarat ce i s-a intamplat partidului in ultimii ani si sa puna capat dezbinarii”, a mai scris fostul președinte al UNPR.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×